Aanbevolen route
Perpignan
Rechtstreekse reis naar Besancon met carpooling, bus, trein
Besancon
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Perpignan
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Lyon
Lyon
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Besancon
Besancon
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Perpignan naar Besancon?

Bent u van plan om van Perpignan naar Besancon te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Perpignan naar Besancon te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Perpignan en Besancon, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, ALSA, Eurolines, Isilines of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Perpignan en Besancon, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Perpignan Besancon reis te plannen.

Voor uw reis van Perpignan naar Besancon heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Perpignan naar Besancon

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Perpignan naar Besancon, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Perpignan Besancon per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Perpignan Besancon ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Perpignan Besancon

Carpoolen tussen Perpignan en Besancon is perfect als u in goed gezelschap naar Besancon wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Perpignan of Besancon kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Perpignan naar Besancon te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Perpignan Besancon

Stad van vertrek
Perpignan
Frankrijk
Languedoc-Roussillon
Stad van bestemming
Besancon
Frankrijk
Franche-Comté
Afstand
562 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Perpignan Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon
Plan uw reis van Perpignan naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Perpignan naar Besancon gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Perpignan en Besancon vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, ALSA, Eurolines, Isilines of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Perpignan en Besancon met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Perpignan en Besancon

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Perpignan naar Besancon?
Prijzen Bustickets van Perpignan naar Besancon zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Besancon (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Perpignan en Besancon, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Reistijd Bussen van Perpignan naar Besancon zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Besancon om de afstand van 562 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Perpignan en Besancon kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Perpignan naar Besancon?
Comfort Treinen tussen Perpignan en Besancon bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Perpignan-Besancon wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Perpignan Besancon kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Perpignan-Besancon kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Perpignan naar Besancon?
Voordelig Carpoolen van Perpignan naar Besancon is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Perpignan naar Besancon is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Perpignan naar Besancon kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Perpignan? Waar kom ik aan in Besancon?

Perpignan vertrek busstations

Perpignan
Kaart

Vertrekstations in Perpignan

Perpignan
Kaart

Besancon aankomst busstations

Besançon
Kaart
Besançon
Kaart
Besançon
Kaart

Besancon Aankomst Stations

Besançon-Viotte
Kaart
Besançon-Franche-Comté-TGV
Kaart
Zoek naar tickets voor Perpignan Besancon
Zoeken naar accommodatie in Besancon

Bus Perpignan Besancon

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Perpignan-Besancon, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Perpignan en Besancon varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Besancon rijden.

De frequentie van vertrekken naar Perpignan vanuit Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Besancon, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Perpignan-Besancon varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Perpignan naar Besancon op Vivanoda.

Busmaatschappijen Perpignan Besancon

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Perpignan Besancon

Treinen Perpignan Besancon

Het is aanbevolen om uw treinticket van Perpignan naar Besancon ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Perpignan naar Besancon hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Besancon zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Perpignan naar Besancon reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treintickets van Perpignan naar Besancon kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Perpignan naar Besancon

SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Perpignan Besancon

Carpoolen Perpignan Besancon

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Perpignan Besancon contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Perpignan en Besancon. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpool platform Perpignan Besancon

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Perpignan Besancon

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd