Bielefeld
Rechtstreekse reis naar Herford met trein
Herford
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Bielefeld naar Herford?

Bent u van plan om van Bielefeld naar Herford te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Bielefeld naar Herford te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Bielefeld en Herford, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, WestfalenBahn of EuroBahn) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Bielefeld en Herford, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Bielefeld Herford reis te plannen.

Voor uw reis van Bielefeld naar Herford heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bielefeld Herford per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Bielefeld Herford ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Bielefeld naar Herford te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Bielefeld Herford

Stad van vertrek
Bielefeld
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Herford
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
14 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein
Zoek naar tickets voor Bielefeld Herford
Zoeken naar accommodatie in Herford
Plan uw reis van Bielefeld naar Herford gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Bielefeld naar Herford gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Bielefeld en Herford vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, WestfalenBahn of EuroBahn om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Bielefeld en Herford met een gerust hart voor te bereiden!

Waar beginnen in Bielefeld? Waar kom ik aan in Herford?

Vertrekstations in Bielefeld

Bielefeld Hbf
Kaart

Herford Aankomst Stations

Herford
Kaart
Zoek naar tickets voor Bielefeld Herford
Zoeken naar accommodatie in Herford

Treinen Bielefeld Herford

Het is aanbevolen om uw treinticket van Bielefeld naar Herford ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Bielefeld naar Herford reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Bielefeld en Herford.

De gemiddelde reistijd van Bielefeld naar Herford hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Herford zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinmaatschappijen van Bielefeld naar Herford

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
WestfalenBahn
WestfalenBahn
EuroBahn
EuroBahn
Zoek naar treintickets Bielefeld Herford
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd