Reizen van Bielefeld naar Bochum

Plan uw reis van Bielefeld naar Bochum in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Bielefeld naar Bochum in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Bielefeld
Bochum
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Bielefeld Bochum

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand109 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Bielefeld naar Bochum ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Bielefeld naar Bochum? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Bochum van Bielefeld Vul de datum van uw reis in Bochum en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Bielefeld, treinen, carpoolen of bussen van FlixBus, Deutsche Bahn, FlixTrain, ADAC PostBus, Abellio, Blablacar en EuroBahn zal je dragen Bochum.

Alle vervoerswijzen Bielefeld Bochum

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Bielefeld naar Bochum bus

Bent u op zoek naar een bus van Bielefeld naar Bochum? Er is inderdaad een directe buslijn die deze route exploiteert.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Bochum met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Bochum.

 • Zeer lage prijzen! Op deBielefeld Bochum lijn, koeriertarieven zijn vaak onverslaanbaar in vergelijking met andere vervoerswijzen: carpoolen of trein.
 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Bielefeld Bochum coaches zijn uitgerust met.
 • Het wagenpark van ADAC PostBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deBielefeld Bochum de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Bielefeld en Bochum?

ADAC PostBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Bielefeld Bochum.

ADAC PostBus Bielefeld Bochum

Bus stopt binnen Bielefeld

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Bielefeld minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Bochum'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van ADAC PostBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Bielefeld

Aankomst busstations in Bochum

In Bochum, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Bochum
 • Bochum, Bahnhof, Wittener Straße

trein Bielefeld naar Bochum

Is er een directe trein op weg naar Bochum van Bielefeld?

Ja de Bielefeld naar Bochum route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Bielefeld-Bochum treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Intercitytrein Bielefeld Bochum

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Bielefeld-Bochum route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Bielefeld Bochum

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Bielefeld en Bochum met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Regionale trein Bielefeld Bochum

Treinstations van Bielefeld

 • Bielefeld Hbf

Aankomst treinstations in Bochum

 • Bochum Hbf
 • Bockum-Hövel

Bielefeld Bochum treinbedrijven

Er zijn 2 vervoerders die treinreizen uitvoeren tussen Bielefeld en Bochum: Deutsche Bahn en EuroBahn.
Deutsche Bahn Bielefeld BochumEuroBahn Bielefeld Bochum

Carpool van Bielefeld naar Bochum

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Bielefeld-Bochum autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Bielefeld-Bochum ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Bochum.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)