Aanbevolen route
Hamburg
Rechtstreekse reis naar Munchen met vlucht, trein, carpooling, bus
Munchen
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Hamburg
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Neurenberg
Neurenberg
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Munchen
Munchen
Prijzen zoeken
Hamburg
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Hannover
Hannover
Reizen met de carpooling, trein, bus naar Munchen
Munchen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Hamburg naar Munchen?

Bent u van plan om van Hamburg naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Hamburg naar Munchen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Hamburg en Munchen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, ADAC PostBus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Hamburg en Munchen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Hamburg Munchen reis te plannen.

Voor uw reis van Hamburg naar Munchen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Hamburg naar Munchen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Hamburg naar Munchen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Hamburg Munchen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Hamburg Munchen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Hamburg Munchen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Hamburg en Munchen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Munchen te komen.

Carpoolen Hamburg Munchen

Carpoolen tussen Hamburg en Munchen is perfect als u in goed gezelschap naar Munchen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Hamburg of Munchen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Hamburg naar Munchen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Hamburg Munchen

Stad van vertrek
Hamburg
Duitsland
Hamburg
Stad van bestemming
Munchen
Duitsland
Beieren
Afstand
612 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met vlucht, trein, carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Hamburg Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen
Plan uw reis van Hamburg naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Hamburg naar Munchen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Hamburg en Munchen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, FlixTrain, ADAC PostBus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Hamburg en Munchen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Hamburg en Munchen

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Hamburg naar Munchen?
Comfort Treinen tussen Hamburg en Munchen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Hamburg-Munchen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Hamburg naar Munchen zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Hamburg Munchen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Hamburg-Munchen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Hamburg naar Munchen?
Prijzen Bustickets van Hamburg naar Munchen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Munchen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Hamburg en Munchen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Hamburg en Munchen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Hamburg naar Munchen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Munchen om de afstand van 612 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Hamburg en Munchen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Hamburg naar Munchen?
Flexibel Carpoolen van Hamburg naar Munchen is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Hamburg naar Munchen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Hamburg naar Munchen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Hamburg naar Munchen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Hamburg naar Munchen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Hamburg naar Munchen?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Hamburg naar Munchen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Hamburg en Munchen is de snelste manier om de 612 km tussen Hamburg en Munchen af te leggen.
Prijzen Vliegtickets van Hamburg naar Munchen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Munchen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Hamburg vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Hamburg Munchen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.

Waar beginnen in Hamburg? Waar kom ik aan in Munchen?

Hamburg vertrek busstations

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Hamburg-Harburg
Kaart

Vertrekstations in Hamburg

Hamburg Dammtor
Kaart
Hamburg Hbf
Kaart
Hamburg-Altona
Kaart
Hamburg-Harburg
Kaart

Vertrekluchthavens in Hamburg

Fuhlsbuettel
Kaart

Munchen aankomst busstations

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Munich central bus station
Kaart
Munich Airport
Kaart
München Flughafen FJS
Kaart
München Flughafen
Kaart

Munchen Aankomst Stations

München Hbf
Kaart
München Ost
Kaart
München-Pasing
Kaart

Munchen aankomst luchthavens

Franz Josef Strauss
Kaart
Zoek naar tickets voor Hamburg Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Hamburg en Munchen

Heeft u besloten om van Hamburg naar Munchen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Hamburg naar Munchen.

  • 1. Wees flexibel met data
    Tickets Hamburg-Munchen zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Munchen te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Hamburg-Munchen. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Munchen vinden.
  • 2. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Hamburg en Munchen. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Hamburg-Munchen.
  • 3. Vermijd piekuren
    Tickets Hamburg-Munchen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Munchen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.

Bus Hamburg Munchen

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Hamburg-Munchen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Hamburg en Munchen varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Munchen rijden.

De meeste bussen tussen Hamburg en Munchen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De frequentie van vertrekken naar Hamburg vanuit Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Munchen, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Hamburg-Munchen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Hamburg naar Munchen op Vivanoda.

Hamburg-Munchen bussen zijn over het algemeen uitgerust met airconditioning om het de passagiers comfortabel te houden, vooral in de zomer wanneer de temperaturen hoog zijn.

Busmaatschappijen Hamburg Munchen

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
LEO Express
LEO Express
IC Bus
IC Bus
Zoek naar buskaartjes Hamburg Munchen

Treinen Hamburg Munchen

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Hamburg naar Munchen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

De gemiddelde reistijd van Hamburg naar Munchen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Munchen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Hamburg naar Munchen reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Hamburg naar Munchen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Hamburg en Munchen.

Treintickets van Hamburg naar Munchen kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Hamburg naar Munchen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Hamburg naar Munchen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
FlixTrain
FlixTrain
Vogtlandbahn
Vogtlandbahn
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Zoek naar treintickets Hamburg Munchen

Vluchten Hamburg Munchen

Luchtvaartmaatschappijen Hamburg Munchen

Air Berlin
Air Berlin
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Hamburg Munchen

Carpoolen Hamburg Munchen

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Hamburg en Munchen. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Hamburg naar Munchen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Hamburg naar Munchen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Hamburg en Munchen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Hamburg en Munchen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Catering opties onderweg zijn afhankelijk van de chauffeur en de gekozen route. Sommige chauffeurs bieden stops tussen Hamburg en Munchen voor verfrissingen of eten aan boord, terwijl andere chauffeurs dat niet doen. Het is belangrijk om de chauffeur te raadplegen voordat u boekt.

Carpool platform Hamburg Munchen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Hamburg Munchen
Hamburg naar Munchen bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Hamburg naar Munchen

Wat te zien en te doen in Munchen?

Bierliefhebbers zullen niet teleurgesteld worden, want München is de hoofdstad van het Duitse bier en heeft vele traditionele brouwerijen. Mis het Hofbräuhaus niet, een van de oudste en beroemdste brouwerijen van de stad.

Voor wie meer wil weten over de geschiedenis van München is een bezoek aan kasteel Nymphenburg een uitstekende keuze. Dit barokke kasteel werd gebouwd in de 17e eeuw en herbergt een museum dat de geschiedenis van Beieren presenteert.

Tot slot bieden de Engelse tuinen van München een oase van rust in het hart van de stad. Hier kunnen bezoekers fietsen, wandelen of gewoon ontspannen op het gras en genieten van het landschap.

Zoek naar tickets voor Hamburg Munchen
Zoeken naar accommodatie in Munchen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd