Reizen van Rijsel naar Rouen

Plan uw reis van Rijsel naar Rouen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rijsel naar Rouen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rijsel
Rouen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rijsel Rouen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand193 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rijsel naar Rouen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rijsel Rouen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rijsel Rouen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Rijsel en Rouen op een kaart evenals de route Rijsel Rouen en de verschillende verbindingspunten (Rouen-Rive-Droite Station, Rouen Bus Station, Rouen Bus Station, Lille Flandres Station, Lille Europe Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rouen

Alle vervoerswijzen Rijsel Rouen

Voor een reis van Rijsel (Nord-Pas de Calais, Frankrijk) naar Rouen (Normandie, Frankrijk) met een afstand van 193 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Rijsel-Rouen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rijsel. De bus brengt je naar het busstation Rouen (0.8 km vanaf Rouen, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rouen op tijd op het Lille Europe-busstation (op de 0.9 km de Rijsel) verschijnt.
De Rijsel Rouen-trein is direct.
De treinen TER van SNCF naar Rouen vertrekken vanaf het Lille Flandres-treinstation in Rijsel. Aankomst in Rouen zal zijn op Rouen-Rive-Droite Station (0.8 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rijsel-Rouen.

Welke vervoerders reizen tussen Rijsel en Rouen?

Spoorwegmaatschappijen
TGV Lyria biedt een regel Rijsel-Parijs met TGV Lyria-trein vanuit Lille Europe Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Marne-la-Vallée-Chessy Station (32 km vanuit het centrum)
SNCF beheert de lijn van Rijsel naar Rouen met TER-trein vanuit Lille Flandres station naar station Rouen-Rive-Droite (Normandie Frankrijk)
Eurostar maakt de spoorverbinding Rijsel-Parijs met Eurostar-trein vanuit Lille Europe Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Lille Europe Bus Terminal in Rijsel en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Rijsel City (met het busstation Lille Europe in het centrum van 0.9 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum. en van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
De ALSA-busmaatschappij draait tussen Rijsel City (met het busstation Lille Europe in het centrum van 0.9 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Galliéni op ongeveer 4.7 km van het centrum.
Het Eurolines-netwerk omvat buslijnen van Lille Europe Bus Terminal in Rijsel en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk) en tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rouen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rouen op ongeveer 0.8 km van het centrum.
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Lille Europe Bus Terminal in Rijsel en Rouen Bus Terminal (Normandie Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Rijsel-Rouen (194 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)