Aanbevolen route
Eindhoven
Rechtstreekse reis naar Kassel met bus, carpooling
Kassel
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Eindhoven
Reizen met de bus, carpooling naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Kassel
Kassel
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Eindhoven naar Kassel?

Bent u van plan om van Kassel naar Eindhoven te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Eindhoven naar Kassel te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Eindhoven en Kassel, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (IC Bus, FlixBus, Blablacar of Deutsche Bahn) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Eindhoven en Kassel, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Eindhoven Kassel reis te plannen.

Voor uw reis van Eindhoven naar Kassel heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Eindhoven naar Kassel

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Eindhoven naar Kassel, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Eindhoven Kassel per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Eindhoven Kassel ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Eindhoven Kassel

Carpoolen tussen Eindhoven en Kassel is perfect als u in goed gezelschap naar Kassel wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Eindhoven of Kassel kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Eindhoven naar Kassel te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Eindhoven Kassel

Stad van vertrek
Eindhoven
Nederland
Stad van bestemming
Kassel
Duitsland
Hessen
Afstand
279 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Eindhoven Kassel
Zoeken naar accommodatie in Kassel
Plan uw reis van Eindhoven naar Kassel gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Eindhoven naar Kassel gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Eindhoven en Kassel vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals IC Bus, FlixBus, Blablacar of Deutsche Bahn om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Eindhoven en Kassel met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Eindhoven en Kassel

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Eindhoven naar Kassel?
Snelheid Treinen van Eindhoven naar Kassel zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Bereikbaarheid Treinstations in Eindhoven of Kassel liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Eindhoven-Kassel kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Eindhoven Kassel kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Eindhoven naar Kassel?
Voordelig Carpoolen van Eindhoven naar Kassel is vaak de voordeligste manier van reizen.
Flexibel Carpoolen van Eindhoven naar Kassel is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Eindhoven naar Kassel kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Eindhoven naar Kassel?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Eindhoven en Kassel, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Eindhoven en Kassel zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Eindhoven en Kassel kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Eindhoven naar Kassel zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Kassel om de afstand van 279 km af te leggen.

Waar beginnen in Eindhoven? Waar kom ik aan in Kassel?

Eindhoven vertrek busstations

Eindhoven
Kaart

Kassel aankomst busstations

Kassel, Bahnhof Kassel-Wilhelmshöhe
Kaart
Kassel - Kaufungen
Kaart

Kassel Aankomst Stations

Kassel-Wilhelmshöhe
Kaart
Zoek naar tickets voor Eindhoven Kassel
Zoeken naar accommodatie in Kassel

Bus Eindhoven Kassel

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Eindhoven-Kassel busticket extra kosten met zich mee.

De meeste bussen tussen Eindhoven en Kassel zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Eindhoven-Kassel. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Eindhoven vanuit Kassel varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Kassel, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Eindhoven Kassel

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Eindhoven Kassel

Treinen Eindhoven Kassel

Treintickets van Eindhoven naar Kassel kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Eindhoven naar Kassel ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Eindhoven en Kassel zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Eindhoven naar Kassel. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Eindhoven naar Kassel

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Eindhoven Kassel

Carpoolen Eindhoven Kassel

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Eindhoven en Kassel, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Eindhoven naar Kassel zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Eindhoven naar Kassel, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Eindhoven en Kassel is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Eindhoven naar Kassel hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Eindhoven Kassel

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Eindhoven Kassel
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd