Rotterdam
Rechtstreekse reis naar Londen met trein, carpooling, vlucht, bus
Londen
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Rotterdam naar Londen?

Bent u van plan om van Rotterdam naar Londen te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Rotterdam en Londen, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Eurostar, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Rotterdam en Londen, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Rotterdam Londen reis te plannen.

Voor uw reis van Rotterdam naar Londen heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Rotterdam naar Londen

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Rotterdam naar Londen, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Rotterdam Londen per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Rotterdam Londen ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Rotterdam Londen

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Rotterdam en Londen, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Londen te komen.

Carpoolen Rotterdam Londen

Carpoolen tussen Rotterdam en Londen is perfect als u in goed gezelschap naar Londen wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Rotterdam of Londen kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Rotterdam naar Londen te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Rotterdam Londen

Stad van vertrek
Rotterdam
Nederland
Stad van bestemming
Londen
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Afstand
320 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein, carpooling, vlucht en bus
Zoek naar tickets voor Rotterdam Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen
Plan uw reis van Rotterdam naar Londen gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Rotterdam naar Londen gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Rotterdam en Londen vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Eurostar, Nederlandse Spoorwegen NS, Thalys, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Rotterdam en Londen met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Rotterdam en Londen

Voordelen en nadelen van vliegen van Rotterdam naar Londen?
Snelheid Vliegen tussen Rotterdam en Londen is de snelste manier om de 320 km tussen Rotterdam en Londen af te leggen.
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Rotterdam naar Londen, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Prijzen Vliegtickets van Rotterdam naar Londen kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Veiligheidscontroles Reizigers naar Londen moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Rotterdam vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Rotterdam Londen hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Rotterdam naar Londen?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Rotterdam en Londen is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Rotterdam naar Londen.
Voordelig Carpoolen van Rotterdam naar Londen is vaak de voordeligste manier van reizen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Rotterdam Londen. Ze zijn niet altijd op tijd.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Rotterdam naar Londen.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Rotterdam naar Londen kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Rotterdam naar Londen?
Prijzen Bustickets van Rotterdam naar Londen zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Londen (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Rotterdam en Londen, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Rotterdam en Londen zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Rotterdam en Londen kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Rotterdam naar Londen zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Londen om de afstand van 320 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Rotterdam naar Londen?
Comfort Treinen tussen Rotterdam en Londen bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Milieuvriendelijk De trein Rotterdam-Londen wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Bereikbaarheid Treinstations in Rotterdam of Londen liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Rotterdam-Londen kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Rotterdam Londen kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Rotterdam? Waar kom ik aan in Londen?

Rotterdam vertrek busstations

Rotterdam
Kaart
Rotterdam Zuidplein
Kaart

Vertrekstations in Rotterdam

Rotterdam Centraal
Kaart

Vertrekluchthavens in Rotterdam

Rotterdam
Kaart

Londen aankomst busstations

London Victoria Coach Station
Kaart

Londen Aankomst Stations

London St Pancras
Kaart

Londen aankomst luchthavens

London City
Kaart
Gatwick
Kaart
Heathrow
Kaart
Luton
Kaart
Stansted
Kaart
Zoek naar tickets voor Rotterdam Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen

3 tips om goedkoper te reizen tussen Rotterdam en Londen

Heeft u besloten om van Rotterdam naar Londen te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Rotterdam naar Londen.

  • 1. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Rotterdam naar Londen. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Londen vinden.
  • 2. Vermijd piekuren
    Tickets Rotterdam-Londen zijn vaak goedkoper als u buiten de spits reist. Door deze drukke momenten van de dag te vermijden, kunt u geld besparen op uw reisticket. Bovendien kan reizen naar Londen tijdens de daluren u een comfortabelere reis opleveren.
  • 3. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Rotterdam naar Londen. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Londen te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.

Bus Rotterdam Londen

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Rotterdam-Londen, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Rotterdam en Londen zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Rotterdam-Londen. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Bussen tussen Rotterdam en Londen bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Rotterdam-Londen varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Rotterdam naar Londen op Vivanoda.

De tarieven voor bussen Rotterdam-Londen kunnen variëren afhankelijk van de maatschappij, de boekingsklasse, de reisdatum en de vertrektijd. Als u Vivanoda gebruikt, kunt u met één klik de prijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken voordat u boekt om de beste deal te vinden.

Busmaatschappijen Rotterdam Londen

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Zoek naar buskaartjes Rotterdam Londen

Treinen Rotterdam Londen

De gemiddelde reistijd van Rotterdam naar Londen hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Londen zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Rotterdam naar Londen ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Rotterdam en Londen te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Rotterdam naar Londen. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Rotterdam naar Londen reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Rotterdam en Londen.

Treinen tussen Rotterdam en Londen zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Treinmaatschappijen van Rotterdam naar Londen

Eurostar
Eurostar
Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Thalys
Thalys
Zoek naar treintickets Rotterdam Londen

Vluchten Rotterdam Londen

Luchtvaartmaatschappijen Rotterdam Londen

FlyBE
FlyBE
British Airways
British Airways
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Zoek naar vluchten Rotterdam Londen

Carpoolen Rotterdam Londen

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Rotterdam en Londen, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Rotterdam naar Londen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Rotterdam naar Londen, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Rotterdam en Londen is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Rotterdam naar Londen hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

Carpool platform Rotterdam Londen

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Rotterdam Londen
Rotterdam naar Londen bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Rotterdam naar Londen

Wat te zien en te doen in Londen?

Buckingham Palace is een iconische plek om te bezoeken, waar u de wisseling van de wacht kunt zien. De London Eye, een reuzenrad met een prachtig uitzicht over de stad, is een andere aanrader.

Het British Museum, dat een collectie belangrijke historische artefacten herbergt, waaronder de Steen van Rosetta en Egyptische mummies, is ook een interessante plek om te bezoeken. Het Natural History Museum is een andere populaire plek, met een grote verscheidenheid aan tentoonstellingen over wilde dieren.

Camden, beroemd om zijn straatmarkten, alternatieve winkels en restaurants, is een levendige en bohemienachtige plaats om te bezoeken. Soho, met zijn bars, clubs en theaters, is ook een populair uitgaansgebied.

Brits eten is ook een must, waaronder traditionele fish and chips, rosbief en pudding. Voor een unieke culinaire ervaring kunt u ook de Indiase curry proberen, die een specialiteit van de stad is geworden.

Zoek naar tickets voor Rotterdam Londen
Zoeken naar accommodatie in Londen

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd