Reizen van Rotterdam naar Londen

Plan uw reis van Rotterdam naar Londen in trein, bus, veerboot, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Londen in te gaan vliegtuig, veerboot, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Londen
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Londen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, veerboot, bus, trein
afstand320 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Rotterdam naar Londen ?

Jij hebt gekozen Londen als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Rotterdam en hoe u de beste kunt vinden Rotterdam naar Londen transport deals? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen, treinen, veerboot en vluchten in een enkele zoekopdracht. U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Londen laat Vivanoda dan naar je zoeken. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Rotterdam - Londen aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, veerboot, treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, OUIBUS, Blablacar, IC Bus, Nederlandse Spoorwegen NS, Eurolines, Easyjet of FlyBE te bereiken Londen.

Welke vervoerders reizen tussen Rotterdam en Londen?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Rotterdam Bus Terminal in Rotterdam en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Rotterdam City (met het busstation Rotterdam in het centrum van 0.2 km) en Antwerpen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Antwerp op ongeveer 1.3 km van het centrum.
De ALSA-busmaatschappij draait van Rotterdam Bus Terminal in Rotterdam en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Het OUIBUS-netwerk omvat buslijnen tussen Rotterdam City (met het busstation Rotterdam in het centrum van 0.2 km) en Rijsel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lille Europe op ongeveer 0.9 km van het centrum. en van Lille Europe Bus Terminal in Rijsel en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Busmaatschappij IC Bus biedt busdiensten tussen Antwerpen City (met het busstation Platinkaai - Antwerpen in het centrum van 0.5 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
FlyBE maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op London City LCY Airport)
KLM zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar Heathrow LHR Airport)
Easyjet beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
British Airways biedt een luchtverbinding van Rotterdam RTM Airport (gelegen op 3.9 km van Rotterdam Center, Nederland) naar Londen (op weg naar London City LCY Airport)
Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Rotterdam-Rijsel met Thalys-trein vanuit Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Rotterdam naar Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Rotterdam Centraal station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Eurostar maakt de spoorverbinding Rotterdam-Londen met -trein vanuit Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
Greater Anglia biedt een regel van Harwich naar Londen met -trein vanuit Dovercourt station naar station London Liverpool Street (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Rotterdam-Londen (321 km)
Rederijen
De boten van Stena Line zorgen voor de maritieme verbinding tussen de haven van Hoek Van Holland Ferry Terminal en Harwich (Harwich International Ferry and Cruise Terminal, 3.2 km van de stad)

Alle vervoerswijzen Rotterdam Londen

Voor een reis van Rotterdam (Nederland) naar Londen (Engeland, Verenigd Koninkrijk) met een afstand van 320 km kunt u lenen 5 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, veerboot, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Rotterdam-Londen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rotterdam. De bus brengt je naar het busstation London Victoria Coach Station (1.8 km vanaf Londen, Verenigd Koninkrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Londen op tijd op het Rotterdam-busstation (op de 0.2 km de Rotterdam) verschijnt.
De Rotterdam Londen-trein is direct.
De treinen van Eurostar naar Londen vertrekken vanaf het Rotterdam Centraal-treinstation in Rotterdam. Aankomst in Londen zal zijn op London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum).
Directe vlucht Rotterdam> Londen is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Rotterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Rotterdam afgelegen RTM 3.9 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Londen (London City Airport, IATA-code: LCY) geëxploiteerd door British Airways.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rotterdam-Londen.
Er is geen rechtstreekse oversteek van Rotterdam Londen, dus u moet een ander middel gebruiken (trein) te combineren met de veerboot om de zeereis te voltooien Rotterdam-Harwich.
Je zult aan boord gaan van de haven van Hoek Van Holland Ferry Terminal op 25 km de Rotterdam aan boord van een Stena Line-schip. De boot zal aanmeren in de haven van Harwich International Ferry and Cruise Terminal op 3.2 km van Harwich. We raden u aan om één tot twee uur vóór het tijdstip aangegeven op uw reservering aan te komen in de haven van Rotterdam.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)