Reizen van Rotterdam naar Amsterdam

Plan uw reis van Rotterdam naar Amsterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Amsterdam in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Amsterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand58 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rotterdam naar Amsterdam?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rotterdam Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rotterdam Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Rotterdam en Amsterdam op een kaart evenals de route Rotterdam Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Bus Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, Rotterdam Centraal Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Alle vervoerswijzen Rotterdam Amsterdam

Voor een reis van Rotterdam (Nederland) naar Amsterdam (Nederland) met een afstand van 58 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Rotterdam Amsterdam-trein is direct.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Rotterdam Centraal-treinstation in Rotterdam. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Rotterdam-Amsterdam-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Rotterdam. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam (3.6 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Rotterdam-busstation (op de 0.2 km de Rotterdam) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rotterdam-Amsterdam.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)