Reizen van Rotterdam naar Groningen

Plan uw reis van Rotterdam naar Groningen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Groningen in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Groningen
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Groningen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand202 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Rotterdam naar Groningen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Rotterdam Groningen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Rotterdam Groningen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Rotterdam en Groningen op een kaart evenals de route Rotterdam Groningen en de verschillende verbindingspunten (Groningen Station, Groningen Bus Station, Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Groningen

Alle vervoerswijzen Rotterdam Groningen

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Carpool van Rotterdam naar Groningen

Wanneer u op het punt staat een te boeken Rotterdam-Groningen rijden, kunt u de bestuurder een bericht sturen als u andere details nodig heeft (ophaallocatie, tijd, bagage ...). Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Rotterdam-Groningen autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Rotterdam naar Groningen bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Rotterdam naar Groningen, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Bus stopt binnen Rotterdam

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Rotterdam minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. De naam van de bestemming 'Groningen'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Rotterdam

Aankomst busstations in Groningen

In Groningen, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Groningen

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Groningen met de bus. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Groningen, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Het wagenpark van FlixBus-bussen is nieuw en daarom groener dan carpoolen. Sinds deRotterdam Groningen de weg is al lang aangelegd, bussen hebben geen extra infrastructuur nodig die het landschap verstoort.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 202 km van de reis.
 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Rotterdam Groningen coaches zijn uitgerust met.

Coachbedrijven op de Rotterdam Groningen reis

FlixBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Rotterdam Groningen.

FlixBus Rotterdam Groningen

trein Rotterdam naar Groningen

Rotterdam Groningen treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Rotterdam Groningen

Intercitytrein Rotterdam Groningen

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Rotterdam-Groningen route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Treinstations van Rotterdam

 • Rotterdam Centraal

Aankomst treinstations in Groningen

 • Groningen

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Rotterdam naar Groningen?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Rotterdam naar Groningen met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Rotterdam-Groningen treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)