Reizen van Rotterdam naar Maastricht

Plan uw reis van Rotterdam naar Maastricht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Rotterdam naar Maastricht in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Rotterdam
Maastricht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Rotterdam Maastricht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand146 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Rotterdam naar Maastricht ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Rotterdam naar Maastricht? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer uw reisdata in Maastricht dan doet Vivanoda de rest. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Rotterdam - Maastricht aanbod dat het beste bij u past.

Om van te reizen Rotterdam, treinen, carpoolen of bussen van FlixBus, Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA, Thalys, OUIBUS, Blablacar, Eurolines en Eurostar zal je dragen Maastricht.

Alle vervoerswijzen Rotterdam Maastricht

Voor een reis van Rotterdam (Nederland) naar Maastricht (Nederland) met een afstand van 146 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Rotterdam-Maastricht.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Rotterdam-Maastricht te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Rotterdam-Brussel en Brussel-Maastricht.
Je gaat aan boord van een bus naar Rotterdam. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Nord (1.7 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Rotterdam-busstation (op de 0.2 km de Rotterdam) verschijnt.Neem in Brussel een andere bus die je naar het busstation van Maastricht ( Nederland) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Rotterdam naar Maastricht te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Rotterdam-Utrecht en Utrecht-Maastricht zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercity 12500 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Utrecht vertrekken vanaf het Rotterdam Centraal-treinstation in Rotterdam. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Utrecht, waar de trein Intercity 800 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Maastricht vertrekt.

Welke vervoerders reizen tussen Rotterdam en Maastricht?

Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Rotterdam Bus Terminal in Rotterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Rotterdam City (met het busstation Rotterdam in het centrum van 0.2 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Nord op ongeveer 1.7 km van het centrum. en van Bruxelles-Nord Bus Terminal in Brussel en Maastricht Bus Terminal ( Nederland)
De OUIBUS-busmaatschappij draait tussen Rotterdam City (met het busstation Rotterdam in het centrum van 0.2 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Midi op ongeveer 2 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Rotterdam Bus Terminal in Rotterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt de lijnen Rotterdam-Utrecht met Intercity 12500-trein vanuit Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum) en van Utrecht naar Maastricht met Intercity 800-trein vanuit Utrecht Centraal station naar station Maastricht ( Nederland)
Eurostar beheert de lijn Rotterdam-Brussel met -trein vanuit Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Thalys maakt de spoorverbinding van Rotterdam naar Brussel met Thalys-trein vanuit Rotterdam Centraal station naar station Bruxelles-Midi ( België)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Rotterdam-Maastricht (147 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)