Reizen van Shannon naar Knock

Plan uw reis van Shannon naar Knock in bus

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Shannon naar Knock in te gaan bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Shannon
Knock
  • Krijg tarieven

Reizen Shannon Knock

Wijzen van vervoerbus
afstand121 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Shannon naar Knock ?

Je plant een reis vanaf Shannon naar Knock en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Shannon Knock? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor bussen om naar te reizen Knock van Shannon Voer eenvoudig uw reisdatum in Knock en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken bussen van Bus Eireann te bereiken Knock.

Alle vervoerswijzen Shannon Knock

Voor een reis van Shannon (Ierland) naar Knock (Ierland) met een afstand van 121 km kunt u lenen Slechts één vervoermiddel (bus).
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Shannon-Knock te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Shannon-Galway en Galway-Knock.
Je gaat aan boord van een bus naar Shannon. De bus brengt je naar het busstation Dublin Rd (GMIT) (2.7 km vanaf Galway, Ierland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Galway op tijd op het Shannon Airport (Arrivals Gate)-busstation (op de 3.9 km de Shannon) verschijnt.Neem in Galway een andere bus die je naar het busstation van Knock ( Ierland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)