Reizen van Groningen naar Eindhoven

Plan uw reis van Groningen naar Eindhoven in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Groningen naar Eindhoven in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Groningen
Eindhoven
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Groningen Eindhoven

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand211 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Groningen naar Eindhoven?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Groningen Eindhoven trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Groningen Eindhoven door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Groningen en Eindhoven op een kaart evenals de route Groningen Eindhoven en de verschillende verbindingspunten (Eindhoven Bus Station, Eindhoven Station, Groningen Bus Station, Groningen Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Eindhoven

Welke vervoerders reizen tussen Groningen en Eindhoven?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Groningen Bus Terminal in Groningen en Eindhoven Bus Terminal ( Nederland)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt de lijnen Groningen-Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Groningen Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum) en van Amsterdam naar Eindhoven met Intercity 800-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Eindhoven ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Groningen-Eindhoven (212 km)

Alle vervoerswijzen Groningen Eindhoven

Voor een reis van Groningen (Nederland) naar Eindhoven (Nederland) met een afstand van 211 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Groningen-Eindhoven-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Groningen. De bus brengt je naar het busstation Eindhoven (0.7 km vanaf Eindhoven, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Eindhoven op tijd op het Groningen-busstation (op de 0.4 km de Groningen) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Groningen-Eindhoven.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Groningen naar Eindhoven te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Groningen-Amsterdam en Amsterdam-Eindhoven zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Groningen-treinstation in Groningen. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Amsterdam, waar de trein Intercity 800 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Eindhoven vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)