Reizen van Groningen naar Utrecht

Plan uw reis van Groningen naar Utrecht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Groningen naar Utrecht in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Groningen
Utrecht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Groningen Utrecht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand158 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Groningen naar Utrecht ?

Utrecht is je volgende vakantiebestemming, maar je vraagt je af hoe je daar naartoe kunt gaan en hoe het mogelijk is om de goedkoopste te krijgen Groningen naar Utrecht transportaanbiedingen? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

U krijgt in één zoekopdracht op Vivanoda, uw multimodale reisplanner in Europa, alle prijzen voor treinen, carpoolen en bussen om naar te reizen Utrecht van Groningen U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Utrecht laat Vivanoda dan naar je zoeken. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Groningen, reist u met FlixBus, Nederlandse Spoorwegen NS, Deutsche Bahn of Blablacar door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Groningen Utrecht

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

trein Groningen naar Utrecht

Treinstations van Groningen

  • Groningen

Treinstations in Utrecht

  • Utrecht Centraal

Is er een directe trein op weg naar Utrecht van Groningen?

Inderdaad, de steden van Utrecht en Groningen zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Groningen-Utrecht treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Groningen Utrecht treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Groningen Utrecht

Intercitytrein Groningen Utrecht

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Groningen-Utrecht route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Groningen Utrecht

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Groningen en Utrecht. Ze werken vaak op speciale tracks.

Carpool van Groningen naar Utrecht

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Je hebt dus meer kansen om te vinden Groningen-Utrecht rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Utrecht!

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Groningen-Utrecht met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Groningen naar Utrecht bus

Bus stopt binnen Groningen

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Groningen van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

  • Groningen

Aankomst busstations in Utrecht

Zodra de bus is aangekomen Utrecht, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

  • Utrecht

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)