Reizen van Groningen naar Amsterdam

Plan uw reis van Groningen naar Amsterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Groningen naar Amsterdam in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Groningen
Amsterdam
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Groningen Amsterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand146 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Groningen naar Amsterdam ?

Je plant een reis vanaf Groningen naar Amsterdam en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Groningen Amsterdam? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Voer eenvoudig uw reisdatum in Amsterdam en Vivanoda doet de rest. Sorteeropties en filters staan tot uw beschikking om uw zoekopdracht te verfijnen.

Om van te reizen Groningen, treinen, carpoolen of bussen van FlixBus, Blablacar en Nederlandse Spoorwegen NS zal je dragen Amsterdam.

Alle vervoerswijzen Groningen Amsterdam

Voor een reis van Groningen (Nederland) naar Amsterdam (Nederland) met een afstand van 146 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Groningen Amsterdam-trein is direct.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Groningen-treinstation in Groningen. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Groningen-Amsterdam-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Groningen. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Groningen-busstation (op de 0.4 km de Groningen) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Groningen-Amsterdam.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)