Aanbevolen route
Groningen
Rechtstreekse reis naar Maastricht met trein, carpooling
Maastricht
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Groningen
Reizen met de bus, carpooling naar Eindhoven
Eindhoven
Reizen met de trein, carpooling naar Maastricht
Maastricht
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Groningen naar Maastricht?

Bent u van plan om van Groningen naar Maastricht te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Groningen naar Maastricht te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Groningen en Maastricht, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Groningen en Maastricht, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Groningen Maastricht reis te plannen.

Voor uw reis van Groningen naar Maastricht heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Groningen naar Maastricht

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Groningen naar Maastricht, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Groningen Maastricht per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Groningen Maastricht ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Groningen Maastricht

Carpoolen tussen Groningen en Maastricht is perfect als u in goed gezelschap naar Maastricht wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Groningen of Maastricht kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Groningen naar Maastricht te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Groningen Maastricht

Stad van vertrek
Groningen
Nederland
Stad van bestemming
Maastricht
Nederland
Afstand
270 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Groningen Maastricht
Zoeken naar accommodatie in Maastricht
Plan uw reis van Groningen naar Maastricht gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Groningen naar Maastricht gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Groningen en Maastricht vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Groningen en Maastricht met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Groningen en Maastricht

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Groningen naar Maastricht?
Prijzen Bustickets van Groningen naar Maastricht zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Maastricht (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Groningen en Maastricht zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Groningen naar Maastricht zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Maastricht om de afstand van 270 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Groningen en Maastricht kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Groningen naar Maastricht?
Flexibel Carpoolen van Groningen naar Maastricht is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Groningen en Maastricht is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Groningen Maastricht. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Groningen naar Maastricht?
Comfort Treinen tussen Groningen en Maastricht bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Landschappen Treinen tussen Groningen en Maastricht bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Groningen Maastricht kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Groningen-Maastricht kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Groningen? Waar kom ik aan in Maastricht?

Groningen vertrek busstations

Groningen
Kaart

Vertrekstations in Groningen

Groningen
Kaart

Maastricht Aankomst Stations

Maastricht
Kaart
Zoek naar tickets voor Groningen Maastricht
Zoeken naar accommodatie in Maastricht

Bus Groningen Maastricht

De frequentie van vertrekken naar Groningen vanuit Maastricht varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Maastricht, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Groningen-Maastricht varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Groningen naar Maastricht op Vivanoda.

Bussen tussen Groningen en Maastricht bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De meeste bussen tussen Groningen en Maastricht zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Groningen Maastricht

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Groningen Maastricht

Treinen Groningen Maastricht

Treintickets van Groningen naar Maastricht kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Groningen naar Maastricht ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

De gemiddelde reistijd van Groningen naar Maastricht hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Maastricht zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Groningen en Maastricht te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Groningen naar Maastricht

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Groningen Maastricht

Carpoolen Groningen Maastricht

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Groningen naar Maastricht hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Groningen naar Maastricht zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Groningen naar Maastricht, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Groningen en Maastricht is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Groningen Maastricht contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Groningen Maastricht

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Groningen Maastricht
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd