Reizen van Groningen naar Maastricht

Plan uw reis van Groningen naar Maastricht in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Groningen naar Maastricht in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Groningen
Maastricht
/
  • Krijg tarieven
2
Groningen
Eindhoven
Maastricht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Groningen Maastricht

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand270 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Groningen naar Maastricht ?

Jij hebt gekozen Maastricht als een bestemming voor uw volgende vakantie of weekend, maar u weet niet hoe u daar kunt komen Groningen en hoe u de beste kunt vinden Groningen naar Maastricht transport deals? Meestal is dit geen gemakkelijke taak en moet u door meerdere sites bladeren om alle aanbiedingen te vergelijken.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert treinen, carpoolen en bussen gaan naar Maastricht van Groningen, u bespaart tijd en geld! Voer eenvoudig uw reisdatum in Maastricht en Vivanoda doet de rest. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken treinen, carpoolen en bussen van Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar of FlixBus te bereiken Maastricht.

Welke vervoerders reizen tussen Groningen en Maastricht?

Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Groningen Bus Terminal in Groningen en Eindhoven Bus Terminal ( Nederland)
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt de lijnen Groningen-Amsterdam met Intercity 12600-trein vanuit Groningen Station (0.5 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum) en van Amsterdam naar Maastricht met Intercity 800-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Maastricht ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Groningen-Maastricht (271 km)

Alle vervoerswijzen Groningen Maastricht

Voor een reis van Groningen (Nederland) naar Maastricht (Nederland) met een afstand van 270 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Groningen-Maastricht.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Groningen naar Maastricht te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Groningen-Amsterdam en Amsterdam-Maastricht zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Amsterdam vertrekken vanaf het Groningen-treinstation in Groningen. Aankomst in Amsterdam zal zijn op Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Amsterdam, waar de trein Intercity 800 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Maastricht vertrekt.
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Groningen Maastricht te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (trein) die de reis zal voltooien Groningen-Eindhoven.
Je gaat aan boord van een bus naar Groningen. De bus brengt je naar het busstation Eindhoven (0.7 km vanaf Eindhoven, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Eindhoven op tijd op het Groningen-busstation (op de 0.4 km de Groningen) verschijnt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)