Reizen van Lausanne naar Geneve

Plan uw reis van Lausanne naar Geneve in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Lausanne naar Geneve in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Lausanne
Geneve
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Lausanne Geneve

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand52 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Lausanne naar Geneve?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Lausanne Geneve trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Lausanne Geneve door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Lausanne en Geneve op een kaart evenals de route Lausanne Geneve en de verschillende verbindingspunten (Genève Gare de Cornavin Station, Genève-Aéroport Station, Geneva Bus Station, Genève Aéroport Bus Station, Lausanne Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Geneve

Welke vervoerders reizen tussen Lausanne en Geneve?

Spoorwegmaatschappijen
SBB CFF FFS biedt een regel Lausanne-Geneve met InterCity (IC)-trein vanuit Lausanne Station (0.4 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Genève Gare de Cornavin Station (0.7 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Lausanne naar Geneve met TGV Lyria-trein vanuit Lausanne station naar station Genève Gare de Cornavin ( Zwitserland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Lausanne Route des Plaines-du-Loup Bus Terminal in Lausanne en Geneva Bus Terminal ( Zwitserland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Lausanne-Geneve (52 km)

Alle vervoerswijzen Lausanne Geneve

Voor een reis van Lausanne (Zwitserland) naar Geneve (Zwitserland) met een afstand van 52 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Lausanne Geneve-trein is direct.
De treinen InterCity (IC) of TGV Lyria van SBB CFF FFS of TGV Lyria naar Geneve vertrekken vanaf het Lausanne-treinstation in Lausanne. Aankomst in Geneve zal zijn op Genève Gare de Cornavin Station (0.7 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Lausanne-Geneve-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Lausanne. De bus brengt je naar het busstation Geneva (0.7 km vanaf Geneve, Zwitserland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Geneve op tijd op het Lausanne Route des Plaines-du-Loup-busstation (op de 2 km de Lausanne) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Lausanne-Geneve.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)