Aanbevolen route
Paderborn
Rechtstreekse reis naar Wuppertal met carpooling, trein
Wuppertal
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Paderborn
Reizen met de trein, carpooling naar Dortmund
Dortmund
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Wuppertal
Wuppertal
Prijzen zoeken
Paderborn
Reizen met de trein, carpooling naar Hamm
Hamm
Reizen met de trein, carpooling naar Wuppertal
Wuppertal
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Paderborn naar Wuppertal?

Bent u van plan om van Paderborn naar Wuppertal te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Paderborn naar Wuppertal te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Paderborn en Wuppertal, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (EuroBahn, Deutsche Bahn, FlixTrain, Onebus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Paderborn en Wuppertal, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Paderborn Wuppertal reis te plannen.

Voor uw reis van Paderborn naar Wuppertal heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Paderborn naar Wuppertal

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Paderborn naar Wuppertal, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Paderborn Wuppertal per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Paderborn Wuppertal ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Paderborn Wuppertal

Carpoolen tussen Paderborn en Wuppertal is perfect als u in goed gezelschap naar Wuppertal wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Paderborn of Wuppertal kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Paderborn naar Wuppertal te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Paderborn Wuppertal

Stad van vertrek
Paderborn
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Stad van bestemming
Wuppertal
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
122 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Paderborn Wuppertal
Zoeken naar accommodatie in Wuppertal
Plan uw reis van Paderborn naar Wuppertal gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Paderborn naar Wuppertal gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Paderborn en Wuppertal vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals EuroBahn, Deutsche Bahn, FlixTrain, Onebus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Paderborn en Wuppertal met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Paderborn en Wuppertal

Voordelen en nadelen van reizen per bus van Paderborn naar Wuppertal?
Prijzen Bustickets van Paderborn naar Wuppertal zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Wuppertal (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Paderborn en Wuppertal kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Paderborn naar Wuppertal?
Flexibel Carpoolen van Paderborn naar Wuppertal is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Paderborn naar Wuppertal?
Comfort Treinen tussen Paderborn en Wuppertal bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Paderborn-Wuppertal kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Paderborn? Waar kom ik aan in Wuppertal?

Vertrekstations in Paderborn

Paderborn Hbf
Kaart

Wuppertal aankomst busstations

Wuppertal
Kaart

Wuppertal Aankomst Stations

Wuppertal Hbf
Kaart
Wuppertal-Barmen
Kaart
Wuppertal-Oberbarmen
Kaart
Wuppertal-Vohwinkel
Kaart
Wuppertal Zoologischer Garten
Kaart
Wuppertal-Sonnborn
Kaart
Wuppertal-Unterbarmen
Kaart
Wuppertal-Langerfeld
Kaart
Wuppertal-Steinbeck
Kaart
Zoek naar tickets voor Paderborn Wuppertal
Zoeken naar accommodatie in Wuppertal

Bus Paderborn Wuppertal

De duur van de busreis tussen Paderborn en Wuppertal varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Wuppertal rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Paderborn-Wuppertal varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Paderborn naar Wuppertal op Vivanoda.

De frequentie van vertrekken naar Paderborn vanuit Wuppertal varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Wuppertal, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Paderborn Wuppertal

Onebus
Onebus
FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Paderborn Wuppertal

Treinen Paderborn Wuppertal

Het is aanbevolen om uw treinticket van Paderborn naar Wuppertal ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Paderborn naar Wuppertal kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Paderborn naar Wuppertal reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Paderborn en Wuppertal.

Treinmaatschappijen van Paderborn naar Wuppertal

EuroBahn
EuroBahn
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Paderborn Wuppertal

Carpoolen Paderborn Wuppertal

De duur van een carpool reis tussen Paderborn en Wuppertal is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Paderborn naar Wuppertal zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Paderborn naar Wuppertal, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Paderborn Wuppertal

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Paderborn Wuppertal

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd