Reizen van Praag naar Rotterdam

Plan uw reis van Praag naar Rotterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Praag naar Rotterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Praag
Rotterdam
/
  • Krijg tarieven
2
Praag
Amsterdam
Rotterdam
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Praag
Dusseldorf
Rotterdam
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Praag
Utrecht
Rotterdam
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Praag Rotterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand725 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Praag naar Rotterdam?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Praag Rotterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Praag Rotterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Praag en Rotterdam op een kaart evenals de route Praag Rotterdam en de verschillende verbindingspunten (Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Bus Station, Rotterdam Airport, Prague hlavní nádraží Station, Prague Holesovice Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Rotterdam

Alle vervoerswijzen Praag Rotterdam

Voor een reis van Praag (Tsjechische Republiek) naar Rotterdam (Nederland) met een afstand van 725 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Praag> Rotterdam is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Praag aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Prague Ruzyne afgelegen PRG 12 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Rotterdam (Rotterdam Airport, IATA-code: RTM) geëxploiteerd door Transavia.com.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Praag naar Rotterdam te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Praag-Utrecht en Utrecht-Rotterdam zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen CityNightLine Kopernikus van Deutsche Bahn naar Utrecht vertrekken vanaf het Prague hlavní nádraží -treinstation in Praag. Aankomst in Utrecht zal zijn op Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Utrecht, waar de trein Intercity 12500 geëxploiteerd door de Nederlandse Spoorwegen NS naar Rotterdam vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Praag-Rotterdam te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Praag-Dusseldorf en Dusseldorf-Rotterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Praag. De bus brengt je naar het busstation Düsseldorf (1.4 km vanaf Dusseldorf, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Dusseldorf op tijd op het Prague Main Railway Station-busstation (op de 1.2 km de Praag) verschijnt.Neem in Dusseldorf een andere bus die je naar het busstation van Rotterdam ( Nederland) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Utrecht-Rotterdam kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in trein om de hele reis te dekken.

Welke vervoerders reizen tussen Praag en Rotterdam?

Luchtvaartmaatschappijen
Transavia.com maakt een vlucht vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Rotterdam (aankomst op Rotterdam RTM Airport)
Germanwings zorgt voor een rotatie van Prague Ruzyne PRG Airport (gelegen op 12 km van Praag Center, Tsjechische Republiek) naar Dusseldorf (op weg naar Dusseldorf DUS Airport)
Easyjet beheert de vlucht vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
KLM biedt een luchtverbinding van Prague Ruzyne PRG Airport (gelegen op 12 km van Praag Center, Tsjechische Republiek) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Czech Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Prague Main Railway Station Bus Terminal in Praag en Düsseldorf Bus Terminal (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland) en tussen Dusseldorf City (met het busstation Düsseldorf in het centrum van 1.4 km) en Rotterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Rotterdam op ongeveer 0.2 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Praag-Utrecht met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Prague hlavní nádraží Station (1.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Utrecht naar Rotterdam met Intercity 12500-trein vanuit Utrecht Centraal station naar station Rotterdam Centraal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Utrecht-Rotterdam (49 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)