Reizen van Praag naar Utrecht

Plan uw reis van Praag naar Utrecht in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Praag naar Utrecht in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Praag
Utrecht
/
/
 • Krijg tarieven
2
Praag
Amsterdam
Utrecht
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Praag
Frankfurt am Main
Utrecht
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Praag
Arnhem
Utrecht
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Praag Utrecht

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand686 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Praag naar Utrecht?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Praag Utrecht trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Praag Utrecht door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Praag en Utrecht op een kaart evenals de route Praag Utrecht en de verschillende verbindingspunten (Utrecht Centraal Station, Utrecht Bus Station, UAN Florenc Praha (Prague) Bus Station, Prague hlavní nádraží Station, Prague Holesovice Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Utrecht

Alle vervoerswijzen Praag Utrecht

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

trein Praag naar Utrecht

Nachttrein Praag Utrecht

In plaats van aan te komen Utrecht 's nachts en betaal een hotelkamer, vertrek liever Praag in de avond met het comfort van een slaaptrein uitgerust met ligplaatsen.

Hogesnelheidstrein Praag Utrecht

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Praag en Utrecht met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Intercitytrein Praag Utrecht

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Praag en Utrecht met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Praag Utrecht spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Praag Utrecht

Treinstations voor vertrek in Praag

 • Prague hlavní nádraží

Aankomst treinstations in Utrecht

 • Utrecht Centraal

is Praag verbonden met Utrecht met een directe trein?

Inderdaad, de steden van Utrecht en Praag zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Praag-Utrecht treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Carpool van Praag naar Utrecht

In tegenstelling tot andere transportmiddelen, biedt autodelen reizigers geen gedefinieerde dienstregeling aan. Dus je hebt zeker betere kansen om te krijgen Praag-Utrecht rijdt drie dagen van tevoren dan één maand vooruit. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Utrecht.

Praag naar Utrecht bus

Vertrek busstations in Praag

U moet bij uw aankomen Praag stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Presenteer ten slotte uw ticket aan het personeel van FlixBus, zodat u uw koffers in de koffer kunt zetten en vervolgens kunt instappen.

 • Prague Main Railway Station

Bus stopt bij aankomst in Utrecht

Wanneer je aankomt Utrecht, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Utrecht

Goedkope vluchten vanaf Praag naar Utrecht

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen tussen Praag en Utrecht ?

Czech Airlines, Lufthansa, KLM en Easyjet voert een rechtstreekse vlucht uit Praag naar het vliegveld van Utrecht, Nederland.
Czech Airlines Praag UtrechtLufthansa Praag UtrechtKLM Praag UtrechtEasyjet Praag Utrecht

Luchthaven van vertrek over Praag

 • PRG Prague Ruzyne

Welke vervoerders reizen tussen Praag en Utrecht?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Praag-Utrecht met CityNightLine Kopernikus-trein vanuit Prague hlavní nádraží Station (1.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Arnhem naar Utrecht met Intercity 3000-trein vanuit Arnhem station naar station Utrecht Centraal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Praag-Utrecht (687 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Czech Airlines maakt een vlucht vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Frankfurt am Main (aankomst op Frankfurt International FRA Airport)
Lufthansa zorgt voor een rotatie van Prague Ruzyne PRG Airport (gelegen op 12 km van Praag Center, Tsjechische Republiek) naar Frankfurt am Main (op weg naar Frankfurt International FRA Airport)
KLM beheert de vlucht vertrekkende van Prague Ruzyne PRG Airport gelegen op 12 km van het centrum van Praag naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Easyjet biedt een luchtverbinding van Prague Ruzyne PRG Airport (gelegen op 12 km van Praag Center, Tsjechische Republiek) naar Amsterdam (op weg naar Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Prague Main Railway Station Bus Terminal in Praag en Arnhem Bus Terminal ( Nederland) en tussen Arnhem City (met het busstation Arnhem in het centrum van 1.1 km) en Utrecht City, waar de bus je afzet bij het busstation van Utrecht op ongeveer 1.1 km van het centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)