Reizen van Berlijn naar Mannheim

Plan uw reis van Berlijn naar Mannheim in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Mannheim in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Mannheim
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Mannheim

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand483 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Mannheim?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Berlijn Mannheim trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Mannheim door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Berlijn en Mannheim op een kaart evenals de route Berlijn Mannheim en de verschillende verbindingspunten (Mannheim Hbf Station, Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Berlin Hauptbahnhof Station, Berlin-Gesundbrunnen Station, Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Mannheim

Alle vervoerswijzen Berlijn Mannheim

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Berlijn naar Mannheim

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Berlijn-Mannheim ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Goede optie voor lastminute verblijf in Mannheim!

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Berlijn-Mannheim met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

trein Berlijn naar Mannheim

Berlijn Mannheim treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Berlijn Mannheim

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Berlijn naar Mannheim?

Ja, het is mogelijk om vanaf te gaan Berlijn naar Mannheim met de trein zonder wijzigingen aan te brengen. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om de goedkoopste te vinden Berlijn-Mannheim treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Treinstations van Berlijn

 • Berlin Hauptbahnhof
 • Berlin Ostbahnhof

Treinstations in Mannheim

 • Mannheim Hbf

Intercitytrein Berlijn Mannheim

Het treinstation tussen Berlijn en Mannheim worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Berlijn Mannheim

Dit soort treinen is de dikste manier om met de trein tussen te reizen Berlijn en Mannheim met een snelheidsbereik van 200 km / u tot 350 km / u.

Berlijn naar Mannheim bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Berlijn naar Mannheim, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Wat zijn de busbedrijven die de Berlijn Mannheim ?

De busdienst tussen de stad Berlijn en Mannheim wordt beheerd door meerdere busmaatschappijen: ADAC PostBus en FlixBus.

ADAC PostBus Berlijn MannheimFlixBus Berlijn Mannheim

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Berlijn en Mannheim en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Mannheim.

 • U zult reizen van Berlijn naar Mannheimin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.
 • Als de duur van de reis Berlijn en Mannheim met de bus lijkt misschien een beetje lang, de nachtbussen Berlijn Mannheim zijn de oplossing om geen tijd te verspillen en aan te komen Mannheim in de vroege morgen.
 • Het is milieuvriendelijker om met een moderne bus te reizen dan om te carpoolen. Bovendien, de wegBerlijn Mannheim wordt gedeeld door andere voertuigen en er is geen extra infrastructuur nodig om een bus te laten rijden.

Bus stopt binnen Berlijn

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Berlijn minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Mannheim'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus of ADAC PostBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Aankomst busstations in Mannheim

In Mannheim, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)