Reizen van Paderborn naar Würzburg

Plan uw reis van Paderborn naar Würzburg in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Paderborn naar Würzburg in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Paderborn
Würzburg
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Paderborn Würzburg

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand229 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Paderborn naar Würzburg?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Paderborn Würzburg trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Paderborn Würzburg door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Paderborn en Würzburg op een kaart evenals de route Paderborn Würzburg en de verschillende verbindingspunten (Würzburg Hbf Station, Würzburg, Hauptbahnhof Bus Station, Paderborn Hbf Station, Paderborn Maspernplatz Bus Station, Paderborn Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Würzburg

Alle vervoerswijzen Paderborn Würzburg

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Paderborn naar Würzburg

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Paderborn-Würzburg autoritten met anderen. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Het belangrijke verschil tussen carsharing en de andere vervoerswijzen is dat het geen geplande dienstregeling heeft. Je hebt dus meer kansen om te vinden Paderborn-Würzburg rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Dit is interessant voor lastminute reizen naar Würzburg.

Paderborn naar Würzburg bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Paderborn en Würzburg.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Würzburg met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Würzburg.

 • Onverslaanbare prijzen! Op dePaderborn Würzburg route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 229 km reis.
 • Reizen met de bus is milieuvriendelijker dan het gebruik van iemands persoonlijke auto vanwege de modernisering van de busvloten van FlixBus. Het runnen van een bus vereist ook niet het bouwen van andere infrastructuren: de wegPaderborn Würzburg is al gebouwd en gedeeld door anderen.

Wat zijn de busbedrijven die de Paderborn Würzburg ?

De reis met de bus Paderborn Würzburg wordt bediend door slechts één busmaatschappij: FlixBus.

FlixBus Paderborn Würzburg

Vertrek busstations in Paderborn

U moet bij uw aankomen Paderborn stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Würzburg'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Paderborn Maspernplatz
 • Paderborn

Bus stopt bij aankomst in Würzburg

In Würzburg, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • Würzburg, Hauptbahnhof

trein Paderborn naar Würzburg

Is er een directe trein voor de Paderborn-Würzburg road?

Ja de Paderborn naar Würzburg route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Paderborn-Würzburg treinkaartje op Vivanoda.

Hogesnelheidstrein Paderborn Würzburg

Dat zijn treinen die op zeer hoge snelheid rijden en slechts enkele steden bedienen Paderborn en Würzburg. Ze werken vaak op speciale tracks.

Intercitytrein Paderborn Würzburg

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Paderborn en Würzburg met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Nachttrein Paderborn Würzburg

Nachttreinen zijn een goede gelegenheid om een hotelnacht te redden Würzburg omdat u kunt slapen, of u nu op uw stoel zit of op een comfortabele ligplaats.

Paderborn Würzburg spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Paderborn Würzburg

Treinstations voor vertrek in Paderborn

 • Paderborn Hbf

Aankomst treinstations in Würzburg

 • Würzburg Hbf

Welke vervoerders reizen tussen Paderborn en Würzburg?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Paderborn-Würzburg met ICE-trein vanuit Paderborn Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Würzburg Hbf Station (1 km vanuit het centrum)
ÖBB beheert de lijn van Neurenberg naar Würzburg met Euronight-trein vanuit Nürnberg Hbf station naar station Würzburg Hbf (Beieren Duitsland)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Paderborn Bus Terminal in Paderborn en Würzburg, Hauptbahnhof Bus Terminal (Beieren Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Neurenberg City (met het busstation Nürnberg in het centrum van 1.3 km) en Würzburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Würzburg, Hauptbahnhof op ongeveer 1 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air Berlin maakt een vlucht vertrekkende van Paderborn PAD Airport gelegen op 15 km van het centrum van Paderborn naar Neurenberg (aankomst op Metropolitan Area NUE Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Paderborn-Würzburg (230 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)