Reizen van Utrecht naar Groningen

Plan uw reis van Utrecht naar Groningen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Utrecht naar Groningen in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Utrecht
Groningen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Utrecht Groningen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand158 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Utrecht naar Groningen ?

Je plant een reis vanaf Utrecht naar Groningen en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Utrecht Groningen? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen en treinen te bereiken Groningen. Voer uw reisdata in Groningen dan doet Vivanoda de rest. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Utrecht, treinen, carpoolen of bussen van FlixBus, Nederlandse Spoorwegen NS, Blablacar en Deutsche Bahn zal je dragen Groningen.

Welke vervoerders reizen tussen Utrecht en Groningen?

Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Utrecht Bus Terminal in Utrecht en Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal ( Nederland) en tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Radarweg 1043 in het centrum van 4 km) en Groningen City, waar de bus je afzet bij het busstation van Groningen op ongeveer 0.4 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Utrecht-Groningen met Intercity 500-trein vanuit Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Groningen Station (0.5 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn beheert de lijn van Utrecht naar Amsterdam met ICE-trein vanuit Utrecht Centraal station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Utrecht-Groningen (159 km)

Alle vervoerswijzen Utrecht Groningen

Voor een reis van Utrecht (Nederland) naar Groningen (Nederland) met een afstand van 158 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Utrecht Groningen-trein is direct.
De treinen Intercity 500 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Groningen vertrekken vanaf het Utrecht Centraal-treinstation in Utrecht. Aankomst in Groningen zal zijn op Groningen Station (0.5 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Utrecht-Groningen.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Utrecht-Groningen te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Utrecht-Amsterdam en Amsterdam-Groningen.
Je gaat aan boord van een bus naar Utrecht. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Utrecht-busstation (op de 1.1 km de Utrecht) verschijnt.Neem in Amsterdam een andere bus die je naar het busstation van Groningen ( Nederland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)