Reizen van Utrecht naar Rotterdam

Plan uw reis van Utrecht naar Rotterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Utrecht naar Rotterdam in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Utrecht
Rotterdam
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Utrecht Rotterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand48 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Utrecht naar Rotterdam?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Utrecht Rotterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Utrecht Rotterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Utrecht en Rotterdam op een kaart evenals de route Utrecht Rotterdam en de verschillende verbindingspunten (Rotterdam Centraal Station, Rotterdam Bus Station, Utrecht Centraal Station, Utrecht Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Rotterdam

Welke vervoerders reizen tussen Utrecht en Rotterdam?

Spoorwegmaatschappijen
Nederlandse Spoorwegen NS biedt een regel Utrecht-Rotterdam met Intercity 12500-trein vanuit Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Utrecht Bus Terminal in Utrecht en Rotterdam Bus Terminal ( Nederland)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Utrecht-Rotterdam (49 km)

Alle vervoerswijzen Utrecht Rotterdam

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Carpool van Utrecht naar Rotterdam

Carpoolen is een recente manier om te reizen door uw reis te delen Utrecht-Rotterdam met andere reizigers die dezelfde route zoeken. Dit heeft een zeer positieve invloed op het milieu, omdat het de capaciteit van de auto optimaliseert en het ook geld bespaart.

Ridesharing heeft geen geplande dienstregeling, in tegenstelling tot de spoorweg-, bus- of vliegtuigindustrie. Je hebt dus meer kansen om te vinden Utrecht-Rotterdam rijdt vijf dagen voor uw reisdatum dan drie maanden. Goede optie voor lastminute verblijf in Rotterdam!

Utrecht naar Rotterdam bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Utrecht naar Rotterdam

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Rotterdam met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Rotterdam.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Utrecht en Rotterdam goedkopere tarieven aanbieden.
 • De recente coaches waarmee u reist Utrecht naar Rotterdam zijn uitgerust met toiletten aan boord en comfortabele verstelbare stoelen om u in de beste omstandigheden te laten reizen.
 • Tijdens de reis Utrecht Rotterdam, u hoeft zich geen zorgen te maken over de autonomie van uw smartphone of computer: stopcontacten in uw stoel (en USB-poorten) voorkomen dat de batterij uitvalt.

Wat zijn de busbedrijven die de Utrecht Rotterdam ?

De reis met de bus Utrecht Rotterdam wordt bediend door slechts één busmaatschappij: FlixBus.

FlixBus Utrecht Rotterdam

Bus stopt binnen Utrecht

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Utrecht minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingRotterdam'moet worden weergegeven. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Utrecht

Bus stopt bij aankomst in Rotterdam

Zodra de coach stopt bij Rotterdam, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Rotterdam

trein Utrecht naar Rotterdam

is Utrecht verbonden met Rotterdam met een directe trein?

Inderdaad, de steden van Rotterdam en Utrecht zijn verbonden met een directe treinverbinding. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Utrecht-Rotterdam treinkaartje op Vivanoda.

Utrecht Rotterdam treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Nederlandse Spoorwegen NS.
Nederlandse Spoorwegen NS Utrecht Rotterdam

Treinstations van Utrecht

 • Utrecht Centraal

Aankomst treinstations in Rotterdam

 • Rotterdam Centraal

Intercitytrein Utrecht Rotterdam

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Utrecht en Rotterdam met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)