Reizen van Angers naar Clermont-Ferrand

Plan uw reis van Angers naar Clermont-Ferrand in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Angers naar Clermont-Ferrand in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Angers
Clermont-Ferrand
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Angers Clermont-Ferrand

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand335 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Angers naar Clermont-Ferrand?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Angers Clermont-Ferrand trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Angers Clermont-Ferrand door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Angers en Clermont-Ferrand op een kaart evenals de route Angers Clermont-Ferrand en de verschillende verbindingspunten (Clermont Ferrand Bus Station, Clermont Ferrand Avenue de la Libération Bus Station, Clermont-Ferrand La Pardieu Bus Station, Clermont-Ferrand Station, Angers Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Clermont-Ferrand

Welke vervoerders reizen tussen Angers en Clermont-Ferrand?

Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Angers Bus Terminal in Angers en Clermont Ferrand Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
ALSA is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Lyon City (met het busstation Lyon in het centrum van 2.1 km) en Clermont-Ferrand City, waar de bus je afzet bij het busstation van Clermont Ferrand op ongeveer 1.5 km van het centrum.
De Isilines-busmaatschappij draait van Angers Bus Terminal in Angers en Clermont Ferrand Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Clermont-Ferrand City, waar de bus je afzet bij het busstation van Clermont Ferrand Avenue de la Libération op ongeveer 0.7 km van het centrum.
Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Angers-Lyon met Intercités-trein vanuit Angers-St-Laud Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum) en van Lyon naar Clermont-Ferrand met Intercités-trein vanuit Lyon-Part-Dieu station naar station Clermont-Ferrand (Auvergne Frankrijk)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Angers-Clermont-Ferrand (336 km)

Alle vervoerswijzen Angers Clermont-Ferrand

Voor een reis van Angers (Pays de la Loire, Frankrijk) naar Clermont-Ferrand (Auvergne, Frankrijk) met een afstand van 335 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Angers-Clermont-Ferrand-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Angers. De bus brengt je naar het busstation Clermont Ferrand (1.5 km vanaf Clermont-Ferrand, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Clermont-Ferrand op tijd op het Angers-busstation (op de 0.8 km de Angers) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Angers-Clermont-Ferrand.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Angers naar Clermont-Ferrand te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Angers-Lyon en Lyon-Clermont-Ferrand zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Intercités of TGV van SNCF naar Lyon vertrekken vanaf het Angers-St-Laud-treinstation in Angers. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein Intercités geëxploiteerd door de SNCF naar Clermont-Ferrand vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)