Reizen van Angers naar Nice

Plan uw reis van Angers naar Nice in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Angers naar Nice in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Angers
Lyon
Nice
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
2
Angers
Clermont-Ferrand
Nice
/
  • Krijg tarieven
3
Angers
Nice
/
  • Krijg tarieven

Reizen Angers Nice

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand738 km
Directe lijnNee

Hoe kom je van Angers naar Nice?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt de lijnen Angers-Lyon met Intercités-trein vanuit Angers-St-Laud Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum) en van Lyon naar Nice met TGV-trein vanuit Lyon-Part-Dieu station naar station Nice-Ville (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk)
TGV Lyria beheert de lijn Lyon-Nice met TGV Lyria-trein vanuit Lyon-Part-Dieu Station (2.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Nice-Ville Station (0.4 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Angers-Clermont-Ferrand (336 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Angers Bus Terminal in Angers en Clermont Ferrand Bus Terminal (Auvergne Frankrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Angers City (met het busstation Angers in het centrum van 0.8 km) en Lyon City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lyon op ongeveer 2.1 km van het centrum.
Het busbedrijf FlixBus voert de rotaties uit van Angers Bus Terminal in Angers en Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette Bus Terminal (Rhône-Alpes Frankrijk) en tussen Lyon City (met het busstation Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette in het centrum van 2.3 km) en Nice City, waar de bus je afzet bij het busstation van Nice - Terminal 1 Aéroport op ongeveer 6.2 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air France maakt een vlucht vertrekkende van Lyon Saint-Exupery International LYS Airport gelegen op 21 km van het centrum van Lyon naar Nice (aankomst op Nice Cote D'Azur NCE Airport)
Hop! zorgt voor een rotatie van Clermont-Ferrand Auvergne CFE Airport (gelegen op 6.9 km van Clermont-Ferrand Center, Frankrijk) naar Nice (op weg naar Nice Cote D'Azur NCE Airport)

Alle vervoerswijzen Angers Nice

Voor een reis van Angers (Pays de la Loire, Frankrijk) naar Nice (Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk) met een afstand van 738 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Angers naar Nice te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Angers-Lyon en Lyon-Nice zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV of Intercités van SNCF naar Lyon vertrekken vanaf het Angers-St-Laud-treinstation in Angers. Aankomst in Lyon zal zijn op Lyon-Perrache Station (2.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Lyon, waar de trein TGV of TGV Lyria geëxploiteerd door de SNCF of TGV Lyria naar Nice vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Angers-Nice te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Angers-Lyon en Lyon-Nice.
Je gaat aan boord van een bus naar Angers. De bus brengt je naar het busstation Lyon (2.1 km vanaf Lyon, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Lyon op tijd op het Angers-busstation (op de 0.8 km de Angers) verschijnt.Neem in Lyon een andere bus die je naar het busstation van Nice (Provence-Alpes-Côte d'Azur Frankrijk) zal brengen.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Angers-Clermont-Ferrand kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Angers naar Nice kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenClermont-Ferrand-Nice doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Clermont-Ferrand aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Clermont-Ferrand Auvergne afgelegen CFE 6.9 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Nice (Nice Cote D'Azur Airport, IATA-code: NCE) geëxploiteerd door Hop!.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)