Reizen van Berlijn naar Gottingen

Plan uw reis van Berlijn naar Gottingen in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Berlijn naar Gottingen in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Berlijn
Gottingen
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Berlijn Gottingen

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand262 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Berlijn naar Gottingen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Berlijn Gottingen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Berlijn Gottingen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Berlijn en Gottingen op een kaart evenals de route Berlijn Gottingen en de verschillende verbindingspunten (Göttingen, Zoologische Institute Bus Station, Göttingen Station, Alexanderplatz Station, Berlin Hauptbahnhof Station, Berlin Ostbahnhof Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Gottingen

Alle vervoerswijzen Berlijn Gottingen

Als je al hebt gekozen voor de vervoerswijze waarmee je wilt reizen, ga je rechtstreeks naar het speciale gedeelte:

trein Berlijn naar Gottingen

Berlijn Gottingen spoorwegen bedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: FlixTrain.
FlixTrain Berlijn Gottingen

Regionale trein Berlijn Gottingen

Hogesnelheidstrein Berlijn Gottingen

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Berlijn naar Gottingen met de trein.

Intercitytrein Berlijn Gottingen

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Berlijn-Gottingen route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Berlijn naar Gottingen?

Inderdaad, de steden van Gottingen en Berlijn zijn verbonden met een directe treinverbinding. Wees voorzichtig, dit kan afhankelijk zijn van de datum van uw reis naar Gottingen en er kunnen minder rechtstreekse treinen uit komen Berlijn op bepaalde dagen. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Berlijn-Gottingen treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Berlijn

 • Alexanderplatz
 • Berlin Ostbahnhof
 • Berlin Hauptbahnhof

Treinstations in Gottingen

 • Göttingen

Carpool van Berlijn naar Gottingen

Voordat u uw boekt Berlijn-Gottingen rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Berlijn-Gottingen rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Berlijn naar Gottingen bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Berlijn naar Gottingen, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Vertrek busstations in Berlijn

Afhankelijk van het bedrijf, wordt het gevraagd aanwezig te zijn bij de bushalte in Berlijn van 15 tot 30 minuten voor de aangegeven vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Gottingen'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)

Aankomst busstations in Gottingen

Zodra de coach stopt bij Gottingen, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of uw ruimbagage vergeet.

 • Göttingen, Zoologische Institute

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Gottingen met de bus. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Gottingen.

 • Je bent gedreven om Gottingen door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 262 km reis.
 • Door de aanwezigheid van stopcontacten op uw stoel en USB-poorten kunt u uw smartphone en laptop opladen. Je kunt er al je tijd doorbrengenBerlijn naar Gottingen een goede film kijken, naar muziek luisteren en waarom niet eens werken!

Wat zijn de busbedrijven die de Berlijn Gottingen ?

Alleen de busmaatschappij FlixBus exploiteert de directe lijn Berlijn Gottingen.

FlixBus Berlijn Gottingen

Welke vervoerders reizen tussen Berlijn en Gottingen?

Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Berlijn-Gottingen (263 km)
Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt de lijnen Berlijn-Hannover met ICE-trein vanuit Berlin Ostbahnhof Station (2.1 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Hannover Hbf Station (0.7 km vanuit het centrum) en van Hannover naar Gottingen met IC 26-trein vanuit Hannover Hbf station naar station Göttingen (Nedersaksen Duitsland)
FlixTrain beheert de lijn Berlijn-Gottingen met -trein vanuit Berlin Hauptbahnhof Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Göttingen Station (0.5 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Berlijn en Göttingen, Zoologische Institute Bus Terminal (Nedersaksen Duitsland)
ADAC PostBus is de operator waarmee u op de lijnen kunt reizen tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Hannover City, waar de bus je afzet bij het busstation van Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.9 km van het centrum. en van Hannover - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal in Hannover en Göttingen, Zoologische Institute Bus Terminal (Nedersaksen Duitsland)
De Onebus-busmaatschappij draait tussen Berlijn City (met het busstation Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) in het centrum van 9.3 km) en Magdeburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Magdeburg op ongeveer 0.5 km van het centrum.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)