Aanbevolen route
Berlijn
Reizen met de trein, bus, vlucht, carpooling naar Neurenberg
Neurenberg
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Würzburg
Würzburg
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Berlijn
Reizen met de trein, vlucht, carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Würzburg
Würzburg
Prijzen zoeken
Berlijn
Rechtstreekse reis naar Würzburg met bus, trein, carpooling
Würzburg
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Berlijn naar Würzburg?

Bent u van plan om van Berlijn naar Würzburg te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Berlijn naar Würzburg te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Berlijn en Würzburg, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Berlijn en Würzburg, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Berlijn Würzburg reis te plannen.

Voor uw reis van Berlijn naar Würzburg heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Berlijn naar Würzburg

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Berlijn naar Würzburg, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Berlijn Würzburg per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Berlijn Würzburg ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Berlijn Würzburg

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Berlijn en Würzburg, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Würzburg te komen.

Carpoolen Berlijn Würzburg

Carpoolen tussen Berlijn en Würzburg is perfect als u in goed gezelschap naar Würzburg wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Berlijn of Würzburg kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Berlijn naar Würzburg te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Berlijn Würzburg

Stad van vertrek
Berlijn
Duitsland
Berlijn
Stad van bestemming
Würzburg
Duitsland
Beieren
Afstand
389 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Berlijn Würzburg
Zoeken naar accommodatie in Würzburg
Plan uw reis van Berlijn naar Würzburg gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Berlijn naar Würzburg gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Berlijn en Würzburg vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Berlijn en Würzburg met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Berlijn en Würzburg

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Berlijn naar Würzburg?
Bereikbaarheid Treinstations in Berlijn of Würzburg liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Berlijn en Würzburg bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Flexibiliteit De treintijden van Berlijn Würzburg kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Berlijn-Würzburg kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Berlijn naar Würzburg?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Berlijn en Würzburg zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Berlijn naar Würzburg zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Würzburg (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Berlijn naar Würzburg zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Würzburg om de afstand van 389 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Berlijn en Würzburg kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Berlijn naar Würzburg?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Berlijn naar Würzburg, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Berlijn en Würzburg is de snelste manier om de 389 km tussen Berlijn en Würzburg af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Berlijn Würzburg hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Berlijn naar Würzburg kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van carpoolen van Berlijn naar Würzburg?
Flexibel Carpoolen van Berlijn naar Würzburg is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Berlijn naar Würzburg is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Berlijn naar Würzburg kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Berlijn? Waar kom ik aan in Würzburg?

Berlijn vertrek busstations

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Vertrekstations in Berlijn

Berlin Hauptbahnhof
Kaart
Berlin-Gesundbrunnen
Kaart
Berlin Ostbahnhof
Kaart
Berlin Südkreuz
Kaart
Berlin-Lichtenberg
Kaart
Berlin-Spandau
Kaart

Vertrekluchthavens in Berlijn

Tegel
Kaart

Würzburg aankomst busstations

Würzburg, Hauptbahnhof
Kaart

Würzburg Aankomst Stations

Würzburg Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Berlijn Würzburg
Zoeken naar accommodatie in Würzburg

Bus Berlijn Würzburg

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Berlijn-Würzburg. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Berlijn en Würzburg varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Würzburg rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Berlijn-Würzburg, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De meeste bussen tussen Berlijn en Würzburg zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

Busmaatschappijen Berlijn Würzburg

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Berlijn Würzburg

Treinen Berlijn Würzburg

Treinen tussen Berlijn en Würzburg zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Berlijn naar Würzburg hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Würzburg zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Berlijn naar Würzburg ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Berlijn naar Würzburg kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Berlijn naar Würzburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Zoek naar treintickets Berlijn Würzburg

Vluchten Berlijn Würzburg

Luchtvaartmaatschappijen Berlijn Würzburg

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Berlijn Würzburg

Carpoolen Berlijn Würzburg

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Berlijn naar Würzburg hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Berlijn naar Würzburg zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Berlijn naar Würzburg, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Berlijn Würzburg contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Berlijn Würzburg

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Berlijn Würzburg
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd