Reizen van Eindhoven naar Praag

Plan uw reis van Eindhoven naar Praag in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Eindhoven naar Praag in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Eindhoven
Praag
/
/
  • Krijg tarieven
2
Eindhoven
Dusseldorf
Praag
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Eindhoven
Dresden
Praag
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Eindhoven Praag

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand646 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Eindhoven naar Praag?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Eindhoven Praag trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Eindhoven Praag door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Eindhoven en Praag op een kaart evenals de route Eindhoven Praag en de verschillende verbindingspunten (Prague Ruzyne Airport, UAN Florenc Praha (Prague) Bus Station, Prague Main Railway Station Bus Station, Prague hlavní nádraží Station, Prague Holesovice Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Praag

Alle vervoerswijzen Eindhoven Praag

Voor een reis van Eindhoven (Nederland) naar Praag (Tsjechische Republiek) met een afstand van 646 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Eindhoven-Praag-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Eindhoven. De bus brengt je naar het busstation UAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km vanaf Praag, Tsjechische Republiek). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Praag op tijd op het Eindhoven-busstation (op de 0.7 km de Eindhoven) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Eindhoven-Praag.
Directe vlucht Eindhoven> Praag is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Eindhoven aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Eindhoven afgelegen EIN 6.8 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Praag (Prague Ruzyne Airport, IATA-code: PRG) geëxploiteerd door Wizzair.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Eindhoven naar Praag te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenDresden-Praag en gebruik bus om je eindbestemming te bereiken.
De treinen IC/EC 27 van Deutsche Bahn naar Praag vertrekken vanaf het Dresden Hbf-treinstation in Dresden. Aankomst in Praag zal zijn op Prague hlavní nádraží Station (1.8 km vanuit het centrum).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)