Aanbevolen route
Eindhoven
Rechtstreekse reis naar Praag met carpooling, bus, vlucht
Praag
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Eindhoven
Reizen met de bus, carpooling naar Dusseldorf
Dusseldorf
Reizen met de bus, vlucht, trein, carpooling naar Praag
Praag
Prijzen zoeken
Eindhoven
Reizen met de carpooling, bus naar Dresden
Dresden
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Praag
Praag
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Eindhoven naar Praag?

Bent u van plan om van Eindhoven naar Praag te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Eindhoven naar Praag te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Eindhoven en Praag, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Hellö of Wizzair) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Eindhoven en Praag, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Eindhoven Praag reis te plannen.

Voor uw reis van Eindhoven naar Praag heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Eindhoven naar Praag

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Eindhoven naar Praag, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Eindhoven Praag per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Eindhoven Praag ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Eindhoven Praag

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Eindhoven en Praag, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Praag te komen.

Carpoolen Eindhoven Praag

Carpoolen tussen Eindhoven en Praag is perfect als u in goed gezelschap naar Praag wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Eindhoven of Praag kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Eindhoven naar Praag te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Eindhoven Praag

Stad van vertrek
Eindhoven
Nederland
Stad van bestemming
Praag
Tsjechische Republiek
Afstand
646 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, bus en vlucht
Zoek naar tickets voor Eindhoven Praag
Zoeken naar accommodatie in Praag
Plan uw reis van Eindhoven naar Praag gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Eindhoven naar Praag gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Eindhoven en Praag vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Hellö of Wizzair om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Eindhoven en Praag met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Eindhoven en Praag

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Eindhoven naar Praag?
Landschappen Treinen tussen Eindhoven en Praag bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Milieuvriendelijk De trein Eindhoven-Praag wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Snelheid Treinen van Eindhoven naar Praag zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Flexibiliteit De treintijden van Eindhoven Praag kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Eindhoven-Praag kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van vliegen van Eindhoven naar Praag?
Keuze van luchtvaartmaatschappijen Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vluchten uitvoeren van Eindhoven naar Praag, zowel rechtstreeks als met een tussenstop, zodat reizigers een ruime keuze hebben.
Snelheid Vliegen tussen Eindhoven en Praag is de snelste manier om de 646 km tussen Eindhoven en Praag af te leggen.
Veiligheidscontroles Reizigers naar Praag moeten vaak vroeg aankomen op de luchthaven van Eindhoven vanwege de strenge veiligheidscontroles.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Eindhoven Praag hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Prijzen Vliegtickets van Eindhoven naar Praag kunnen duurder zijn dan trein- of bustickets, vooral tijdens drukke periodes (feestdagen, weekends, enz.).
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Eindhoven naar Praag?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Eindhoven en Praag, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Eindhoven en Praag zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Eindhoven naar Praag zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Praag (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Reistijd Bussen van Eindhoven naar Praag zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Praag om de afstand van 646 km af te leggen.
Comfort Bussen tussen Eindhoven en Praag kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Eindhoven naar Praag?
Flexibel Carpoolen van Eindhoven naar Praag is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Eindhoven en Praag is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Voordelig Carpoolen van Eindhoven naar Praag is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Eindhoven Praag. Ze zijn niet altijd op tijd.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Eindhoven naar Praag kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.

Waar beginnen in Eindhoven? Waar kom ik aan in Praag?

Eindhoven vertrek busstations

Eindhoven
Kaart

Vertrekluchthavens in Eindhoven

Eindhoven
Kaart

Praag aankomst busstations

UAN Florenc Praha (Prague)
Kaart
Prague Main Railway Station
Kaart

Praag Aankomst Stations

Prague hlavní nádraží
Kaart
Prague Holesovice
Kaart

Praag aankomst luchthavens

Prague Ruzyne
Kaart
Zoek naar tickets voor Eindhoven Praag
Zoeken naar accommodatie in Praag

3 tips om goedkoper te reizen tussen Eindhoven en Praag

Heeft u besloten om van Eindhoven naar Praag te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per bus, trein, vlucht of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Praag.

  • 1. Licht reizen
    Als u tussen Eindhoven en Praag reist met een maatschappij die extra kosten in rekening brengt voor ingecheckte bagage, zoals vaak het geval is, kan het verstandig zijn uw bagage tot een minimum te beperken om geld te besparen. Probeer alleen het hoognodige in te pakken en controleer het bagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij voordat u naar Praag vertrekt.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Eindhoven-Praag zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Praag te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Eindhoven-Praag. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Praag vinden.
  • 3. Vergelijk prijzen
    Het gebruik van Vivanoda is een geweldige manier om de beste prijzen te vinden voor uw reis van Eindhoven naar Praag. Hiermee kunt u de tarieven van verschillende vervoerders in één zoekopdracht vergelijken en de beste prijs voor uw verblijf in Praag vinden.

Bus Eindhoven Praag

Bussen tussen Eindhoven en Praag bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Eindhoven-Praag varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Eindhoven naar Praag op Vivanoda.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Eindhoven-Praag, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

De duur van de busreis tussen Eindhoven en Praag varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Praag rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Eindhoven-Praag busticket extra kosten met zich mee.

De meeste busmaatschappijen staan toe dat passagiers eten of drinken in de bussen Eindhoven-Praag, sommige bieden zelfs een snack service waar u een drankje of een broodje kunt kopen. Het is echter raadzaam om het specifieke beleid van elke maatschappij te controleren voordat u op reis gaat.

Busmaatschappijen Eindhoven Praag

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Eindhoven Praag

Treinen Eindhoven Praag

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Eindhoven naar Praag reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Eindhoven en Praag.

Treintickets van Eindhoven naar Praag kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Eindhoven naar Praag hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Praag zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Eindhoven naar Praag ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinen tussen Eindhoven en Praag zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Eindhoven en Praag te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Treinmaatschappijen van Eindhoven naar Praag

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Eindhoven Praag

Vluchten Eindhoven Praag

Luchtvaartmaatschappijen Eindhoven Praag

Wizzair
Wizzair
Czech Airlines
Czech Airlines
Germanwings
Germanwings
Zoek naar vluchten Eindhoven Praag

Carpoolen Eindhoven Praag

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Eindhoven naar Praag hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Eindhoven naar Praag zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Eindhoven naar Praag, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Eindhoven Praag contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

De duur van een carpool reis tussen Eindhoven en Praag is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Eindhoven en Praag, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Eindhoven Praag

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Eindhoven Praag
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd