Reizen van Le Havre naar Bordeaux

Plan uw reis van Le Havre naar Bordeaux in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Le Havre naar Bordeaux in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Le Havre
Bordeaux
/
/
  • Krijg tarieven
2
Le Havre
Parijs
Bordeaux
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Le Havre
Massy
Bordeaux
/
/
  • Krijg tarieven
4
Le Havre
Versailles
Bordeaux
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Le Havre Bordeaux

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand520 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Le Havre naar Bordeaux?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Le Havre Bordeaux trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Le Havre Bordeaux door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Le Havre en Bordeaux op een kaart evenals de route Le Havre Bordeaux en de verschillende verbindingspunten (Bordeaux-St-Jean Station, Bordeaux Bus Station, BDX St-Jean Bus Station, Bordeaux-Mérignac Airport, Le Havre Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Bordeaux

Alle vervoerswijzen Le Havre Bordeaux

Voor een reis van Le Havre (Normandie, Frankrijk) naar Bordeaux (Aquitaine, Frankrijk) met een afstand van 520 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Le Havre-Bordeaux.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Le Havre-Bordeaux te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Le Havre-Parijs en Parijs-Bordeaux.
Je gaat aan boord van een bus naar Le Havre. De bus brengt je naar het busstation Paris Quai de Bercy (3 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Le Havre Gare SNCF-busstation (op de 1.4 km de Le Havre) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Bordeaux (Aquitaine Frankrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Le Havre naar Bordeaux te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Le Havre-Massy en Massy-Bordeaux zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV van SNCF naar Massy vertrekken vanaf het Le Havre-treinstation in Le Havre. Aankomst in Massy zal zijn op Massy TGV Station (0.6 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Massy, waar de trein TGV geëxploiteerd door de SNCF of OUIGO naar Bordeaux vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Le Havre naar Bordeaux kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenParijs-Bordeaux doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Parijs aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Paris Charles De Gaulle afgelegen CDG 23 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Bordeaux (Bordeaux-Mérignac Airport, IATA-code: BOD) geëxploiteerd door Air France.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)