Reizen van Le Havre naar Parijs

Plan uw reis van Le Havre naar Parijs in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Le Havre naar Parijs in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Le Havre
Parijs
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Le Havre Parijs

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand178 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Le Havre naar Parijs?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Le Havre Parijs trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Le Havre Parijs door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Le Havre en Parijs op een kaart evenals de route Le Havre Parijs en de verschillende verbindingspunten (Paris-St-Lazare Station, Paris Galliéni Bus Station, Paris-Bercy Bus Station, Paris-La Défense Bus Station, Paris Quai de Bercy Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Parijs

Welke vervoerders reizen tussen Le Havre en Parijs?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Le Havre-Parijs met Intercités-trein vanuit Le Havre Station (1.3 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Paris-St-Lazare Station (3.1 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Le Havre-Parijs (179 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij Isilines biedt busdiensten van Le Havre Gare SNCF Bus Terminal in Le Havre en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
OUIBUS is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Le Havre City (met het busstation Le Havre Gare SNCF in het centrum van 1.4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris-Bercy op ongeveer 2.9 km van het centrum.
De Eurolines-busmaatschappij draait van Rouen Bus Terminal in Rouen en Paris Galliéni Bus Terminal (Île-de-France Frankrijk)
Het FlixBus-netwerk bevat een buslijn tussen Le Havre City (met het busstation Le Havre Gare SNCF in het centrum van 1.4 km) en Parijs City, waar de bus je afzet bij het busstation van Paris Quai de Bercy op ongeveer 3 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Le Havre Parijs

Als u voorkeuren heeft voor een bepaalde transportmodus, kunt u meer informatie krijgen over deze secties:

Le Havre naar Parijs bus

Er is een directe verbinding tussen de intercitybus tussen Le Havre en Parijs.

Wat zijn de busbedrijven die de Le Havre Parijs ?

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Le Havre en Parijs met directe buslijn: Isilines, OUIBUS en FlixBus.

Isilines Le Havre ParijsOUIBUS Le Havre ParijsFlixBus Le Havre Parijs

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Le Havre en Parijs en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Daarom geven we je enkele argumenten die je kunnen overtuigen om in een bus te stappen Parijs.

 • Vergeet tijdens de zomer de hittegolf dankzij de airconditioning bijna alle Le Havre Parijs coaches zijn uitgerust met.
 • Bijna alle bussen zijn uitgerust met een wifi-verbinding, wat zeer welkom is om te reizen 178 km van de reis.
 • U zult reizen van Le Havre naar Parijsin een moderne en comfortabele bus. Verstelbare stoelen met verbeterde beenruimte en toiletten bieden het comfort dat u nodig hebt om te genieten van uw tijd aan boord.

Bus stopt binnen Le Havre

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Le Havre minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. In het algemeen is de bestemming 'Parijs'wordt aan de voorkant van de bus weergegeven terwijl de andere steden worden bediend. Het enige dat u hoeft te doen is uw ticket te valideren bij de bestuurder van FlixBus, OUIBUS of Isilines, uw bagage in de koffer te deponeren en uw stoel te vinden.

 • Le Havre Gare SNCF

Bus stopt bij aankomst in Parijs

Wanneer je aankomt Parijs, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Paris Galliéni
 • Paris-Bercy
 • Paris Quai de Bercy

Carpool van Le Havre naar Parijs

Carpoolen verschilt van het andere vervoermiddel vanwege een ongedefinieerde dienstregeling. Dit betekent dat bij het zoeken naar Le Havre-Parijs ritten, zult u eerder geneigd zijn om die te vinden als u slechts drie dagen van tevoren (en niet twee maanden) zoekt. Dit is meer een last-minute oplossing om naar toe te gaan Parijs.

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Le Havre-Parijs rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

trein Le Havre naar Parijs

Intercitytrein Le Havre Parijs

De intercitytreinen dienden de belangrijkste steden van de route tussen Le Havre en Parijs met een kortere duur in vergelijking met regionale treinen.

Hogesnelheidstrein Le Havre Parijs

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Le Havre naar Parijs met de trein.

Le Havre Parijs treinbedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is SNCF.
SNCF Le Havre Parijs

Is er een directe trein voor de Le Havre-Parijs road?

Ja de Le Havre naar Parijs route wordt bediend door een directe trein. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de dag van de week, het schema kan veranderen en directe treinen mogelijk niet elke dag rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Le Havre-Parijs treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations van Le Havre

 • Le Havre

Treinstations in Parijs

 • Paris-St-Lazare

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)