Reizen van Le Havre naar Angers

Plan uw reis van Le Havre naar Angers in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Le Havre naar Angers in te gaan trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Le Havre
Angers
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Le Havre Angers

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand230 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Le Havre naar Angers?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Le Havre Angers trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Le Havre Angers door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Le Havre en Angers op een kaart evenals de route Le Havre Angers en de verschillende verbindingspunten (Angers-St-Laud Station, Angers Bus Station, Le Havre Station, Le Havre Gare SNCF Bus Station) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Angers

Alle vervoerswijzen Le Havre Angers

Voor een reis van Le Havre (Normandie, Frankrijk) naar Angers (Pays de la Loire, Frankrijk) met een afstand van 230 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Le Havre-Angers.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Le Havre-Angers te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Le Havre-Parijs en Parijs-Angers.
Je gaat aan boord van een bus naar Le Havre. De bus brengt je naar het busstation Paris Quai de Bercy (3 km vanaf Parijs, Frankrijk). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Parijs op tijd op het Le Havre Gare SNCF-busstation (op de 1.4 km de Le Havre) verschijnt.Neem in Parijs een andere bus die je naar het busstation van Angers (Pays de la Loire Frankrijk) zal brengen.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Le Havre naar Angers te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Le Havre-Massy en Massy-Angers zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen TGV van SNCF naar Massy vertrekken vanaf het Le Havre-treinstation in Le Havre. Aankomst in Massy zal zijn op Massy TGV Station (0.6 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Massy, waar de trein TGV geëxploiteerd door de SNCF of OUIGO naar Angers vertrekt.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)