Reizen van Stad Luxemburg naar Rotterdam

Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Rotterdam in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Stad Luxemburg naar Rotterdam in te gaan trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Stad Luxemburg
Rotterdam
/
  • Krijg tarieven
2
Stad Luxemburg
Brussel
Rotterdam
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Stad Luxemburg
Namen
Rotterdam
/
/
  • Krijg tarieven
4
Stad Luxemburg
Amsterdam
Rotterdam
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Stad Luxemburg Rotterdam

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand282 km
Directe lijnJa

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Stad Luxemburg naar Rotterdam ?

Je plant een reis vanaf Stad Luxemburg naar Rotterdam en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Stad Luxemburg Rotterdam? Over het algemeen surf je op verschillende websites en breng je uren door zonder er zeker van te zijn dat alle transportoplossingen in overweging zijn genomen.

Gelukkig is Vivanoda een multimodale reisplanner die prijzen verzamelt voor bussen, carpoolen en treinen in een enkele zoekopdracht. Vul de datum van uw reis in Rotterdam en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik ten slotte de filters en sorteeropties om de resultaten te verfijnen.

Om uw bestemming te bereiken vanaf Stad Luxemburg, reist u met SBB CFF FFS, FlixBus, OUIBUS, Blablacar, Eurolines, SNCB, Thalys of Eurostar door bussen, carpoolen of treinen.

Alle vervoerswijzen Stad Luxemburg Rotterdam

Voor een reis van Stad Luxemburg (Luxemburg) naar Rotterdam (Nederland) met een afstand van 282 km kunt u lenen 3 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Stad Luxemburg-Rotterdam.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Stad Luxemburg naar Rotterdam te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Stad Luxemburg-Brussel en Brussel-Rotterdam zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen InterCity (IC) van SBB CFF FFS naar Brussel vertrekken vanaf het Luxembourg-treinstation in Stad Luxemburg. Aankomst in Brussel zal zijn op Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Brussel, waar de trein Thalys of Intercity (NS Hispeed) 1200 geëxploiteerd door de Thalys, Eurostar of Nederlandse Spoorwegen NS naar Rotterdam vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Stad Luxemburg-Rotterdam te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Stad Luxemburg-Amsterdam en Amsterdam-Rotterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Stad Luxemburg. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Luxembourg Gare-busstation (op de 1.2 km de Stad Luxemburg) verschijnt.Neem in Amsterdam een andere bus die je naar het busstation van Rotterdam ( Nederland) zal brengen.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)