Reizen van Stad Luxemburg naar Amsterdam

Plan uw reis van Stad Luxemburg naar Amsterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

4 opties om van Stad Luxemburg naar Amsterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Stad Luxemburg
Amsterdam
/
  • Krijg tarieven
2
Stad Luxemburg
Brussel
Amsterdam
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven
3
Stad Luxemburg
Luik
Amsterdam
/
/
/
  • Krijg tarieven
4
Stad Luxemburg
Arlon
Amsterdam
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Stad Luxemburg Amsterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand319 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Stad Luxemburg naar Amsterdam?

We bieden 4 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Stad Luxemburg Amsterdam trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Stad Luxemburg Amsterdam door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Stad Luxemburg en Amsterdam op een kaart evenals de route Stad Luxemburg Amsterdam en de verschillende verbindingspunten (Amsterdam-Schiphol Airport, Amsterdam Centraal Station, Schiphol Station, Amsterdam Bus Station, Amsterdam Radarweg 1043 Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Amsterdam

Alle vervoerswijzen Stad Luxemburg Amsterdam

Voor een reis van Stad Luxemburg (Luxemburg) naar Amsterdam (Nederland) met een afstand van 319 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Je hebt geluk, er is een directe Stad Luxemburg-Amsterdam-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Stad Luxemburg. De bus brengt je naar het busstation Amsterdam Radarweg 1043 (4 km vanaf Amsterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Amsterdam op tijd op het Luxembourg Gare-busstation (op de 1.2 km de Stad Luxemburg) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Stad Luxemburg-Amsterdam.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Stad Luxemburg naar Amsterdam te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Stad Luxemburg-Brussel en Brussel-Amsterdam zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen InterCity (IC) van SBB CFF FFS naar Brussel vertrekken vanaf het Luxembourg-treinstation in Stad Luxemburg. Aankomst in Brussel zal zijn op Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Brussel, waar de trein Thalys geëxploiteerd door de Thalys of Eurostar naar Amsterdam vertrekt.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Stad Luxemburg naar Amsterdam kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenBrussel-Amsterdam doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Brussel aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Brussels-Zaventem International afgelegen BRU 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Malta.

Welke vervoerders reizen tussen Stad Luxemburg en Amsterdam?

Spoorwegmaatschappijen
SBB CFF FFS biedt een regel Stad Luxemburg-Brussel met InterCity (IC)-trein vanuit Luxembourg Station (1.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het centrum)
Thalys beheert de lijn van Brussel naar Amsterdam met Thalys-trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
CFL maakt de spoorverbinding Stad Luxemburg-Luik met IC-trein vanuit Luxembourg Gare Station (1.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Liege Guillemins Station (2 km vanuit het centrum)
Eurostar biedt een regel van Brussel naar Amsterdam met -trein vanuit Bruxelles-Midi station naar station Amsterdam Centraal ( Nederland)
SNCB beheert de lijn Stad Luxemburg-Arlon met 162-trein vanuit Luxembourg Station (1.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Arlon Station (0.7 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Stad Luxemburg-Amsterdam (320 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Luxembourg Gare Bus Terminal in Stad Luxemburg en Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal ( Nederland)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam op ongeveer 3.6 km van het centrum.
De ALSA-busmaatschappij draait van Rue du Cardinal Mercier Bus Terminal in Brussel en Amsterdam Bus Terminal ( Nederland)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Stad Luxemburg City (met het busstation Luxembourg central (Parking) in het centrum van 1.2 km) en Amsterdam City, waar de bus je afzet bij het busstation van Amsterdam Stadionplein op ongeveer 4 km van het centrum.
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Brussels-Zaventem International BRU Airport gelegen op 11 km van het centrum van Brussel naar Amsterdam (aankomst op Amsterdam-Schiphol AMS Airport)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)