Amsterdam
Rechtstreekse reis naar Haarlem met trein, carpooling
Haarlem
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Amsterdam naar Haarlem?

Bent u van plan om van Amsterdam naar Haarlem te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Amsterdam naar Haarlem te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Amsterdam en Haarlem, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Nederlandse Spoorwegen NS of Blablacar) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Amsterdam en Haarlem, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Amsterdam Haarlem reis te plannen.

Voor uw reis van Amsterdam naar Haarlem heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Amsterdam Haarlem per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Amsterdam Haarlem ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Amsterdam Haarlem

Carpoolen tussen Amsterdam en Haarlem is perfect als u in goed gezelschap naar Haarlem wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Amsterdam of Haarlem kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Amsterdam naar Haarlem te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Amsterdam Haarlem

Stad van vertrek
Amsterdam
Nederland
Stad van bestemming
Haarlem
Nederland
Afstand
17 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Amsterdam Haarlem
Zoeken naar accommodatie in Haarlem
Plan uw reis van Amsterdam naar Haarlem gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Amsterdam naar Haarlem gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Amsterdam en Haarlem vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Nederlandse Spoorwegen NS of Blablacar om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Amsterdam en Haarlem met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Amsterdam en Haarlem

Voordelen en nadelen van carpoolen van Amsterdam naar Haarlem?
Flexibel Carpoolen van Amsterdam naar Haarlem is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Amsterdam naar Haarlem is vaak de voordeligste manier van reizen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Amsterdam en Haarlem is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Amsterdam naar Haarlem kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Amsterdam Haarlem. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Amsterdam naar Haarlem?
Bereikbaarheid Treinstations in Amsterdam of Haarlem liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Snelheid Treinen van Amsterdam naar Haarlem zijn vaak veel sneller dan bussen of auto's.
Comfort Treinen tussen Amsterdam en Haarlem bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Flexibiliteit De treintijden van Amsterdam Haarlem kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Kosten Treintickets Amsterdam-Haarlem kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Amsterdam? Waar kom ik aan in Haarlem?

Vertrekstations in Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kaart

Haarlem Aankomst Stations

Haarlem
Kaart
Zoek naar tickets voor Amsterdam Haarlem
Zoeken naar accommodatie in Haarlem

3 tips om goedkoper te reizen tussen Amsterdam en Haarlem

Heeft u besloten om van Amsterdam naar Haarlem te reizen en bent u op zoek naar manieren om geld te besparen op uw reisticket? Hier zijn 3 handige tips om geld te besparen op uw reis. Of u nu per trein of carpooling reist, deze tips helpen u de beste tarieven te vinden voor uw reis van Amsterdam naar Haarlem.

  • 1. Vergelijk vervoersmiddelen
    Het kan een goed idee zijn om de verschillende beschikbare vervoerswijzen te vergelijken om geld te besparen op uw reis van Amsterdam naar Haarlem. Vliegen of de trein nemen lijkt misschien de snelste optie om in Haarlem te komen, maar carpoolen of de bus nemen zijn vaak goedkopere alternatieven. Houd ook rekening met de lengte van de reis en de route om de voordeligste oplossing te vinden die het beste bij uw behoeften past.
  • 2. Wees flexibel met data
    Tickets Amsterdam-Haarlem zijn doordeweeks vaak goedkoper dan in het weekend. Als u het zich kunt veroorloven doordeweeks naar Haarlem te reizen in plaats van in het weekend, kunt u geld besparen op uw ticket Amsterdam-Haarlem. Bovendien kunt u door flexibel met data om te gaan ook de beste prijzen naar Haarlem vinden.
  • 3. Boek vooraf
    Dit is vaak de bekendste tip om geld te besparen op reizen tussen Amsterdam en Haarlem. Dat komt omdat trein-, vliegtuig-, bus- of veerboottickets vaak goedkoper zijn als u ze ruim van tevoren koopt. Dit kan u soms tientallen of zelfs honderden euro's besparen op uw reis Amsterdam-Haarlem.

Treinen Amsterdam Haarlem

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Amsterdam naar Haarlem reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Amsterdam en Haarlem.

De gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Haarlem hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Haarlem zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treinen tussen Amsterdam en Haarlem zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Amsterdam naar Haarlem. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Amsterdam en Haarlem te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Amsterdam naar Haarlem ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Amsterdam naar Haarlem

Nederlandse Spoorwegen NS
Nederlandse Spoorwegen NS
Zoek naar treintickets Amsterdam Haarlem

Carpoolen Amsterdam Haarlem

Het aantal beschikbare zitplaatsen in een carpool van Amsterdam naar Haarlem hangt af van de chauffeur en het type voertuig dat gebruikt wordt. Over het algemeen kan een chauffeur tussen de 1 en 4 zitplaatsen aanbieden.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Amsterdam naar Haarlem zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Amsterdam naar Haarlem, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Amsterdam en Haarlem, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

De duur van een carpool reis tussen Amsterdam en Haarlem is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om een stop onderweg aan te vragen wanneer u carpoolt van Amsterdam naar Haarlem, maar dit is afhankelijk van de chauffeur en de andere passagiers. Het is belangrijk om dit met de chauffeur te overleggen voordat u boekt.

Carpool platform Amsterdam Haarlem

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Amsterdam Haarlem
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd