Reizen van Essen naar Munchen

Plan uw reis van Essen naar Munchen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Essen naar Munchen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Essen
Munchen
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Essen Munchen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand493 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Essen naar Munchen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Essen Munchen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Essen Munchen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Essen en Munchen op een kaart evenals de route Essen Munchen en de verschillende verbindingspunten (München Hbf Station, München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Station, Munich central bus station Bus Station, Franz Josef Strauss Airport, Essen Hbf Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Munchen

Welke vervoerders reizen tussen Essen en Munchen?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Essen-Munchen met ICE-trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum)
SBB CFF FFS beheert de lijn van Stuttgart naar Munchen met InterCity (IC)-trein vanuit Stuttgart Hbf station naar station München Hbf (Beieren Duitsland)
ÖBB maakt de spoorverbindingen Essen-Stuttgart met InterCity (IC)-trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Stuttgart Hbf Station (0.8 km vanuit het centrum) en van Stuttgart naar Munchen met InterCity (IC)-trein vanuit Stuttgart Hbf station naar station München Hbf (Beieren Duitsland)
SNCF biedt een regel Stuttgart-Munchen met TGV-trein vanuit Stuttgart Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum)
HKX beheert de lijn van Essen naar Keulen met -trein vanuit Essen Hbf station naar station Köln Hbf (Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland)
FlixTrain maakt de spoorverbinding Essen-Keulen met -trein vanuit Essen Hbf Station (0.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Köln Hbf Station (0.3 km vanuit het centrum)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Berlin maakt een vlucht vertrekkende van Cologne Bonn CGN Airport gelegen op 14 km van het centrum van Keulen naar Munchen (aankomst op Franz Josef Strauss MUC Airport)
Germanwings zorgt voor een rotatie van Cologne Bonn CGN Airport (gelegen op 14 km van Keulen Center, Duitsland) naar Munchen (op weg naar Franz Josef Strauss MUC Airport)
Lufthansa beheert de vlucht vertrekkende van Cologne Bonn CGN Airport gelegen op 14 km van het centrum van Keulen naar Munchen (aankomst op Franz Josef Strauss MUC Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Essen-Munchen (494 km)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Essen Bus Terminal in Essen en München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Beieren Duitsland)
DeinBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Heidelberg City (met het busstation Heidelberg, Hauptbahnhof in het centrum van 0.5 km) en Munchen City, waar de bus je afzet bij het busstation van München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.4 km van het centrum.
De Hellö-busmaatschappij draait van Stuttgart Airport Bus Terminal in Stuttgart en München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) Bus Terminal (Beieren Duitsland)
Het ADAC PostBus-netwerk bevat een buslijn tussen Essen City (met het busstation Essen in het centrum van 0.3 km) en Munchen City, waar de bus je afzet bij het busstation van München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) op ongeveer 0.4 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Essen Munchen

Voor een reis van Essen (Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland) naar Munchen (Beieren, Duitsland) met een afstand van 493 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Essen Munchen-trein is direct.
De treinen ICE van Deutsche Bahn naar Munchen vertrekken vanaf het Essen Hbf-treinstation in Essen. Aankomst in Munchen zal zijn op München Hbf Station (1.6 km vanuit het centrum).
Je hebt geluk, er is een directe Essen-Munchen-busdienst die vaak de goedkoopste optie is.
Je gaat aan boord van een bus naar Essen. De bus brengt je naar het busstation München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km vanaf Munchen, Duitsland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Munchen op tijd op het Essen-busstation (op de 0.3 km de Essen) verschijnt.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Essen-Munchen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Essen naar Munchen kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenKeulen-Munchen doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Keulen aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Cologne Bonn afgelegen CGN 14 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Munchen (Franz Josef Strauss Airport, IATA-code: MUC) geëxploiteerd door Air Berlin, Germanwings of Lufthansa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)