Reizen van Parijs naar Londen

Plan uw reis van Parijs naar Londen in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Londen in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Londen
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Londen

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand343 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Londen?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Parijs Londen trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Londen door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Parijs en Londen op een kaart evenals de route Parijs Londen en de verschillende verbindingspunten (London St Pancras Station, Stratford International Station, London Bridge Station, London Charing Cross Station, London Victoria Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Londen

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Londen?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Parijs-Londen met Eurostar-trein vanuit Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London St Pancras Station (3.4 km vanuit het centrum)
Southeastern beheert de lijn van Gravesend naar Londen met High Speed Line-trein vanuit Ebbsfleet International station naar station London St Pancras (Engeland Verenigd Koninkrijk)
TGV Lyria maakt de spoorverbinding Parijs-Rijsel met TGV Lyria-trein vanuit Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV Station (23 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum)
SNCF biedt een regel van Parijs naar Calais met TGV-trein vanuit Paris-Nord station naar station Calais Fréthun (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
South West Trains beheert de lijn Ashford-Londen met -trein vanuit Ashford (Surrey) Station (99 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in London Waterloo Station (0.9 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Londen (344 km)
Luchtvaartmaatschappijen
British Airways maakt een vlucht vertrekkende van Paris Orly ORY Airport gelegen op 15 km van het centrum van Parijs naar Londen (aankomst op Heathrow LHR Airport)
Vueling Airlines zorgt voor een rotatie van Paris Charles De Gaulle CDG Airport (gelegen op 23 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Londen (op weg naar Gatwick LGW Airport)
Air France beheert de vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Londen (aankomst op Heathrow LHR Airport)
Transavia.com France biedt een luchtverbinding van Paris Orly ORY Airport (gelegen op 15 km van Parijs Center, Frankrijk) naar Londen (op weg naar Luton LTN Airport)
Easyjet maakt een vlucht vertrekkende van Paris Charles De Gaulle CDG Airport gelegen op 23 km van het centrum van Parijs naar Londen (aankomst op Gatwick LGW Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Paris Quai de Bercy Bus Terminal in Parijs en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Londen City, waar de bus je afzet bij het busstation van London Victoria Coach Station op ongeveer 1.8 km van het centrum.
De National Express-busmaatschappij draait van Ashford Bus Terminal in Ashford en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Bercy (centre ville) in het centrum van 3.1 km) en Rijsel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lille Europe op ongeveer 0.9 km van het centrum.
Busmaatschappij OUIBUS biedt busdiensten van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en London Victoria Coach Station Bus Terminal (Engeland Verenigd Koninkrijk)
Isilines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rijsel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lille Europe op ongeveer 0.9 km van het centrum.

Alle vervoerswijzen Parijs Londen

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Parijs naar Londen

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Londen, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Wacht niet de dag voor je reis om het te boeken Parijs Londen vlucht aangezien de prijzen zeer hoog zouden moeten zijn. Op enkele uitzonderingen na stijgen de prijzen naarmate u dichter bij de vertrekdatum komt om zitplaatsen te besparen voor zakelijke klanten die laat boeken en meer willen betalen.
 • Ondanks een langere reistijd, de Parijs-Londen route moet goedkoper zijn met verbonden vluchten.

Luchthaven van vertrek over Parijs

 • ORY Paris Orly
 • CDG Paris Charles De Gaulle

Aankomst luchthaven in Londen

 • LHR Heathrow
 • LGW Gatwick
 • LTN Luton

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Parijs naar Londen ?

British Airways, Vueling Airlines, Air France, Transavia.com France en Easyjet zijn de 5 luchtvaartmaatschappijen die de luchtroute bedienen Parijs Londen in directe vlucht.
British Airways Parijs LondenVueling Airlines Parijs LondenAir France Parijs LondenTransavia.com France Parijs LondenEasyjet Parijs Londen

Parijs naar Londen bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Parijs naar Londen, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

U kunt nog steeds twijfels hebben om erbij te komen Londen met de bus. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Londen.

 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 343 km reis.
 • Je bent gedreven om Londen door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!
 • Een nachtbus nemen Parijs Londen is vaak een goede optie om geld te besparen Londenaccommodatie. Het verkeer is 's nachts vloeiender, reistijden worden verkort en u komt aanLonden bij zonsopgang!

Vertrek busstations in Parijs

Vergeet niet om aan te komen bij het busstation in Parijs minstens 15 minuten, of zelfs 30 minuten, voor de geboekte vertrektijd. Om te voorkomen dat je de verkeerde bus pakt, kijk je voor de bestemmingLonden'moet worden weergegeven. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van OUIBUS, Eurolines of FlixBus en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Paris Quai de Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris Bercy (centre ville)
 • Paris-Bercy

Aankomst busstations in Londen

In Londen, zorg ervoor dat u niets achterlaat in uw stoel of in de kofferbak van de coach.

 • London Victoria Coach Station

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Parijs en Londen?

Verschillende busmaatschappijen bedienen de steden van Parijs en Londen met directe buslijn: FlixBus, Eurolines en OUIBUS.

FlixBus Parijs LondenEurolines Parijs LondenOUIBUS Parijs Londen

trein Parijs naar Londen

Hogesnelheidstrein Parijs Londen

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Parijs naar Londen met de trein.

Intercitytrein Parijs Londen

Intercitytreinen bedienen de belangrijkste steden langs de Parijs-Londen route met een verbeterde reisduur in vergelijking met regionale treinen.

Parijs Londen spoorwegen bedrijven

Het treinbedrijf dat deze reis uitvoert, is Eurostar.
Eurostar Parijs Londen

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Parijs naar Londen?

Ja de Parijs naar Londen route wordt bediend door een directe trein. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Parijs-Londen treinkaartje op Vivanoda.

Treinstations voor vertrek in Parijs

 • Paris-Nord
 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV

Treinstations in Londen

 • London St Pancras
 • London Bridge
 • London Charing Cross
 • London Waterloo

Carpool van Parijs naar Londen

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Parijs-Londen rijden. In plaats van alleen de auto uit te rijden Parijs naar Londen, hiermee kunnen chauffeurs de reiskosten delen met andere passagiers.

Voordat u uw boekt Parijs-Londen rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. Om geldchats met de chauffeurs te voorkomen, betaal je online je rit.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)