Parijs
Rechtstreekse reis naar Rijsel met bus, carpooling, trein
Rijsel
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Parijs naar Rijsel?

Bent u van plan om van Rijsel naar Parijs te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Parijs naar Rijsel te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Parijs en Rijsel, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (SNCF, SNCB-NMBS, Eurostar, Blablabus of FlixBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Parijs en Rijsel, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Parijs Rijsel reis te plannen.

Voor uw reis van Parijs naar Rijsel heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Parijs naar Rijsel

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Parijs naar Rijsel, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Parijs Rijsel per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Parijs Rijsel ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Parijs Rijsel

Carpoolen tussen Parijs en Rijsel is perfect als u in goed gezelschap naar Rijsel wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Parijs of Rijsel kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Parijs naar Rijsel te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Parijs Rijsel

Stad van vertrek
Parijs
Frankrijk
Île-de-France
Stad van bestemming
Rijsel
Frankrijk
Noord-Pas de Calais
Afstand
204 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, carpooling en trein
Zoek naar tickets voor Parijs Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel
Plan uw reis van Parijs naar Rijsel gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Parijs naar Rijsel gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Parijs en Rijsel vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals SNCF, SNCB-NMBS, Eurostar, Blablabus of FlixBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Parijs en Rijsel met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Parijs en Rijsel

Voordelen en nadelen van carpoolen van Parijs naar Rijsel?
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Parijs naar Rijsel.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Parijs en Rijsel is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Parijs naar Rijsel.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Parijs Rijsel. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Parijs naar Rijsel?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Parijs en Rijsel zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Parijs naar Rijsel zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Rijsel (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Parijs en Rijsel kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Parijs naar Rijsel zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Rijsel om de afstand van 204 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Parijs naar Rijsel?
Bereikbaarheid Treinstations in Parijs of Rijsel liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Milieuvriendelijk De trein Parijs-Rijsel wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Parijs-Rijsel kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Parijs Rijsel kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Parijs? Waar kom ik aan in Rijsel?

Parijs vertrek busstations

Paris Quai de Bercy
Kaart
Paris Galliéni
Kaart
Paris-Bercy
Kaart
Paris-La Défense
Kaart
Paris Porte d'Orléans
Kaart
Paris Bercy (centre ville)
Kaart
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kaart
Paris Orly-Sud
Kaart
BEAUVAIS Aéroport
Kaart

Vertrekstations in Parijs

Paris-Nord
Kaart
Marne-la-Vallée-Chessy
Kaart
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kaart

Rijsel aankomst busstations

Lille Europe
Kaart

Rijsel Aankomst Stations

Lille Europe
Kaart
Lille Flandres
Kaart
Zoek naar tickets voor Parijs Rijsel
Zoeken naar accommodatie in Rijsel

Bus Parijs Rijsel

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Parijs-Rijsel, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bussen tussen Parijs en Rijsel bieden meestal toiletten voor passagiers aan boord, maar het is altijd raadzaam om dit voor de reis bij de vervoerder na te vragen. In ieder geval zijn er pauzes bij benzinestations langs de snelweg.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Parijs-Rijsel busticket extra kosten met zich mee.

De duur van de busreis tussen Parijs en Rijsel varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Rijsel rijden.

Busmaatschappijen Parijs Rijsel

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Isilines
Isilines
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Picardie Bus
Picardie Bus
Zoek naar buskaartjes Parijs Rijsel

Treinen Parijs Rijsel

De gemiddelde reistijd van Parijs naar Rijsel hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Rijsel zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Parijs naar Rijsel reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Parijs en Rijsel.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Parijs naar Rijsel reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Parijs naar Rijsel ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Parijs naar Rijsel

SNCF
SNCF
SNCB-NMBS
SNCB-NMBS
Eurostar
Eurostar
OUIGO
OUIGO
TGV Lyria
TGV Lyria
Zoek naar treintickets Parijs Rijsel

Carpoolen Parijs Rijsel

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Parijs naar Rijsel zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Parijs naar Rijsel, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Parijs en Rijsel. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Parijs Rijsel contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpool platform Parijs Rijsel

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Parijs Rijsel
Zoekfilters
Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd