Reizen van Parijs naar Rijsel

Plan uw reis van Parijs naar Rijsel in trein, bus, carpooling

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Parijs naar Rijsel in te gaan trein, auto, bus

 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Parijs
Rijsel
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Parijs Rijsel

Wijzen van vervoercarpooling, bus, trein
afstand204 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Parijs naar Rijsel?

We bieden 1 routes in trein, bus, carpoolingom je Parijs Rijsel trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Parijs Rijsel door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Parijs en Rijsel op een kaart evenals de route Parijs Rijsel en de verschillende verbindingspunten (Lille Europe Station, Lille Flandres Station, Lille Europe Bus Station, Paris-Nord Station, Paris Quai de Bercy Bus Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Rijsel

Alle vervoerswijzen Parijs Rijsel

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Parijs naar Rijsel bus

Als u op zoek bent naar een busdienst van Parijs naar Rijsel, je hebt geluk want er is eigenlijk een directe dienst.

Je vraagt je misschien af of het de moeite waard is om met de bus te reizen tussen Parijs en Rijsel en wat de voordelen van deze manier van transport kunnen zijn. Hier zijn enkele redenen die u kunnen aanmoedigen om de bus naar te nemen Rijsel.

 • Met zeer goedkope prijzen is het bijna onmogelijk voor trein- of carpoolbedrijven die tussen opereren Parijs en Rijsel goedkopere tarieven aanbieden.
 • Tijdens de reis Parijs Rijsel, u hoeft zich geen zorgen te maken over de autonomie van uw smartphone of computer: stopcontacten in uw stoel (en USB-poorten) voorkomen dat de batterij uitvalt.
 • Je bent gedreven om Rijsel door professionele en ervaren chauffeurs die vertrouwen en veiligheid inspireert!

Bus stopt binnen Parijs

U moet bij uw aankomen Parijs stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. De naam van de bestemming 'Rijsel'wordt altijd vermeld op de voorkant van de bus. Laat ten slotte uw ticket controleren door de bestuurder van FlixBus, OUIBUS, Isilines, Eurolines of ALSA en stap aan boord nadat u uw bagage in het ruim heeft gelegd.

 • Paris Bercy (centre ville)
 • BEAUVAIS Aéroport
 • Paris-Bercy
 • Paris Galliéni
 • Paris Quai de Bercy

Aankomst busstations in Rijsel

Wanneer je aankomt Rijsel, zorg ervoor dat u niets aan uw stoel en in het ruim vergeet.

 • Lille Europe

Welke coachbedrijven om tussen te reizen Parijs en Rijsel?

ALSA, Eurolines, Isilines, OUIBUS en FlixBus zijn de busmaatschappijen die de buslijn exploiteren Parijs Rijsel met directe service.

ALSA Parijs RijselEurolines Parijs RijselIsilines Parijs RijselOUIBUS Parijs RijselFlixBus Parijs Rijsel

trein Parijs naar Rijsel

Is het mogelijk om rechtstreeks met de trein te gaan vanuit Parijs naar Rijsel?

Inderdaad, de steden van Rijsel en Parijs zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om prijzen en beschikbaarheid te controleren, start u nu een zoekactie naar een Parijs-Rijsel treinkaartje op Vivanoda.

Parijs Rijsel treinbedrijven

Dit zijn de 3 spoorwegmaatschappijen die u tijdens uw reis kunt meenemen Rijsel: SNCF, Eurostar en TGV Lyria.
SNCF Parijs RijselEurostar Parijs RijselTGV Lyria Parijs Rijsel

Hogesnelheidstrein Parijs Rijsel

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Parijs naar Rijsel met de trein.

Intercitytrein Parijs Rijsel

Het treinstation tussen Parijs en Rijsel worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Treinstations voor vertrek in Parijs

 • Paris-Nord
 • Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV

Treinstations in Rijsel

 • Lille Europe
 • Lille Flandres

Carpool van Parijs naar Rijsel

De praktijk van carsharing is de laatste jaren enorm uitgebreid, dus je hebt misschien een kans om een te vinden Parijs-Rijsel rijden. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

Voordat u uw boekt Parijs-Rijsel rijden, heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met de bestuurder om alle details en voorwaarden van de reis in te stellen. U kunt online betalen, zodat u uw chauffeur geen geld hoeft te geven.

Welke vervoerders reizen tussen Parijs en Rijsel?

Spoorwegmaatschappijen
SNCF biedt een regel Parijs-Rijsel met TGV-trein vanuit Paris-Nord Station (2.8 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum)
OUIGO beheert de lijn van Parijs naar Tourcoing met -trein vanuit Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV station naar station Tourcoing (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
SNCB maakt de spoorverbinding Tourcoing-Rijsel met 75-trein vanuit Tourcoing Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Flandres Station (0.6 km vanuit het centrum)
Eurostar biedt een regel van Parijs naar Rijsel met Eurostar-trein vanuit Paris-Nord station naar station Lille Europe (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
TGV Lyria beheert de lijn Parijs-Rijsel met TGV Lyria-trein vanuit Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV Station (23 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Lille Europe Station (0.9 km vanuit het centrum)
Busbedrijven
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Paris Bercy (centre ville) Bus Terminal in Parijs en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Picardie Bus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation BEAUVAIS Aéroport in het centrum van 70 km) en Amiens City, waar de bus je afzet bij het busstation van AMIENS Gare Routière op ongeveer 0.1 km van het centrum.
De OUIBUS-busmaatschappij draait van Paris-Bercy Bus Terminal in Parijs en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
Het Isilines-netwerk bevat een buslijn tussen Parijs City (met het busstation Paris Galliéni in het centrum van 4.7 km) en Rijsel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lille Europe op ongeveer 0.9 km van het centrum.
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Paris Galliéni Bus Terminal in Parijs en Lille Europe Bus Terminal (Nord-Pas de Calais Frankrijk)
FlixBus is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Parijs City (met het busstation Paris Quai de Bercy in het centrum van 3 km) en Rijsel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Lille Europe op ongeveer 0.9 km van het centrum.
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Parijs-Rijsel (205 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)