Reizen van Amsterdam naar Maastricht

Plan uw reis van Amsterdam naar Maastricht in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

1 optie om van Amsterdam naar Maastricht in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
Amsterdam
Maastricht
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Maastricht

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand178 km
Directe lijnJa

Hoe te reizen van Amsterdam naar Maastricht ?

Zoals veel reizigers, bent u op zoek naar de goedkoopste transportaanbiedingen om van te reizen Amsterdam naar Maastricht? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Op Vivanoda, een unieke reisplanner die vergelijkt en combineert vluchten, treinen, carpoolen en bussen gaan naar Maastricht van Amsterdam, u bespaart tijd en geld! U hoeft alleen de vertrekdatum aan te geven Maastricht laat Vivanoda dan naar je zoeken. Verfijn, filter, sorteer volgens uw reisvoorkeuren en selecteer vervolgens Amsterdam - Maastricht aanbod dat het beste bij u past.

U zult hoofdzakelijk de gebruiken vluchten, treinen, carpoolen en bussen van FlixBus, Nederlandse Spoorwegen NS, ALSA, Air Serbia, Deutsche Bahn, Eurostar, Air Malta of OUIBUS te bereiken Maastricht.

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Maastricht?

Spoorwegmaatschappijen
Thalys biedt een regel Amsterdam-Brussel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn van Amsterdam naar Maastricht met Intercity 800-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Maastricht ( Nederland)
Eurostar maakt de spoorverbinding Amsterdam-Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Deutsche Bahn biedt een regel van Amsterdam naar Utrecht met ICE-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Utrecht Centraal ( Nederland)
Busbedrijven
FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België) en tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Nord in het centrum van 1.7 km) en Maastricht City, waar de bus je afzet bij het busstation van Maastricht op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
De OUIBUS-busmaatschappij draait tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Midi op ongeveer 2 km van het centrum.
Het ALSA-netwerk bevat een buslijn van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Maastricht (179 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Serbia zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Maastricht

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Maastricht (Nederland) met een afstand van 178 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
De Amsterdam Maastricht-trein is direct.
De treinen Intercity 800 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Maastricht vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Maastricht zal zijn op Maastricht Station (1.3 km vanuit het centrum).
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Maastricht.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Maastricht te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Brussel en Brussel-Maastricht.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Midi (2 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Amsterdam Stadionplein-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Brussel een andere bus die je naar het busstation van Maastricht ( Nederland) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Maastricht kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Brussel doe dan de rest van de reis in bus.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Brussel (Brussels-Zaventem International Airport, IATA-code: BRU) geëxploiteerd door Air Malta of Air Serbia.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)