Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Braunschweig met bus, trein, carpooling
Braunschweig
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Braunschweig?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Braunschweig te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Braunschweig te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Braunschweig, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Braunschweig, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Braunschweig reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Braunschweig heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Braunschweig

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Braunschweig, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Braunschweig per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Braunschweig ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Chemnitz Braunschweig

Carpoolen tussen Chemnitz en Braunschweig is perfect als u in goed gezelschap naar Braunschweig wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Braunschweig kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Braunschweig te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Braunschweig

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Braunschweig
Duitsland
Nedersaksen
Afstand
230 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus, trein en carpooling
Zoek naar tickets voor Chemnitz Braunschweig
Zoeken naar accommodatie in Braunschweig
Plan uw reis van Chemnitz naar Braunschweig gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Braunschweig gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Braunschweig vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, Blablacar, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Braunschweig met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Braunschweig

Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Braunschweig?
Flexibel Carpoolen van Chemnitz naar Braunschweig is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Milieuvriendelijk Door een auto te delen met iemand anders vermindert u de milieubelasting van een reis van Chemnitz naar Braunschweig.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Comfort U moet de ruimte in de auto delen met andere passagiers tijdens de hele reis van Chemnitz naar Braunschweig.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Braunschweig?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Braunschweig zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Prijzen Bustickets van Chemnitz naar Braunschweig zijn vaak veel goedkoper dan trein- of vliegtickets naar Braunschweig (en soms goedkoper dan carpoolen), waardoor het een betaalbare optie is voor budgetbewuste reizigers.
Comfort Bussen tussen Chemnitz en Braunschweig kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Chemnitz naar Braunschweig zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Braunschweig om de afstand van 230 km af te leggen.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Braunschweig?
Landschappen Treinen tussen Chemnitz en Braunschweig bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Bereikbaarheid Treinstations in Chemnitz of Braunschweig liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Chemnitz-Braunschweig kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Chemnitz Braunschweig kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Braunschweig?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Vertrekstations in Chemnitz

Chemnitz Hbf
Kaart

Braunschweig aankomst busstations

Brunswick
Kaart
Braunschweig - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Braunschweig Aankomst Stations

Braunschweig Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Braunschweig
Zoeken naar accommodatie in Braunschweig

Bus Chemnitz Braunschweig

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Chemnitz-Braunschweig varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Chemnitz naar Braunschweig op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Braunschweig varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Braunschweig rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Chemnitz-Braunschweig, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Chemnitz-Braunschweig. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

Busmaatschappijen Chemnitz Braunschweig

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Braunschweig

Treinen Chemnitz Braunschweig

Treinen tussen Chemnitz en Braunschweig zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Braunschweig hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Braunschweig zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Chemnitz naar Braunschweig ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treintickets van Chemnitz naar Braunschweig kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Braunschweig

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Chemnitz Braunschweig

Carpoolen Chemnitz Braunschweig

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Chemnitz naar Braunschweig zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Chemnitz naar Braunschweig, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

De duur van een carpool reis tussen Chemnitz en Braunschweig is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Chemnitz Braunschweig

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Braunschweig

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd