Aanbevolen route
Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Düsseldorf met carpooling, bus
Düsseldorf
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Chemnitz
Reizen met de bus, carpooling naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de bus, trein, vlucht, carpooling naar Düsseldorf
Düsseldorf
Prijzen zoeken
Chemnitz
Reizen met de bus, carpooling naar Erfurt
Erfurt
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Düsseldorf
Düsseldorf
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Düsseldorf?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Düsseldorf te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Düsseldorf te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Düsseldorf, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Düsseldorf, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Düsseldorf reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Düsseldorf heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Düsseldorf

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Düsseldorf, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Düsseldorf per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Düsseldorf ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Chemnitz Düsseldorf

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Chemnitz en Düsseldorf, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Düsseldorf te komen.

Carpoolen Chemnitz Düsseldorf

Carpoolen tussen Chemnitz en Düsseldorf is perfect als u in goed gezelschap naar Düsseldorf wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Düsseldorf kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Düsseldorf te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Düsseldorf

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Düsseldorf
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
432 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling en bus
Zoek naar tickets voor Chemnitz Düsseldorf
Zoeken naar accommodatie in Düsseldorf
Plan uw reis van Chemnitz naar Düsseldorf gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Düsseldorf gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Düsseldorf vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Düsseldorf met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Düsseldorf

Voordelen en nadelen van vliegen van Chemnitz naar Düsseldorf?
Snelheid Vliegen tussen Chemnitz en Düsseldorf is de snelste manier om de 432 km tussen Chemnitz en Düsseldorf af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Chemnitz Düsseldorf hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Düsseldorf?
Comfort Treinen tussen Chemnitz en Düsseldorf bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Chemnitz-Düsseldorf kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Düsseldorf?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Düsseldorf zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Chemnitz en Düsseldorf kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Düsseldorf?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Chemnitz en Düsseldorf is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Chemnitz Düsseldorf. Ze zijn niet altijd op tijd.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Düsseldorf?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Düsseldorf aankomst busstations

Düsseldorf
Kaart
Düsseldorf
Kaart

Düsseldorf Aankomst Stations

Düsseldorf Flughafen
Kaart
Düsseldorf Hbf
Kaart
Düsseldorf Wehrhahn
Kaart
Düsseldorf Zoo
Kaart
Düsseldorf-Benrath
Kaart
Düsseldorf-Derendorf
Kaart
Düsseldorf-Reisholz
Kaart
Düsseldorf Volksgarten
Kaart
Düsseldorf-Eller Süd
Kaart
Düsseldorf-Garath
Kaart
Düsseldorf-Hellerhof
Kaart
Düsseldorf-Oberbilk
Kaart
Düsseldorf-Rath
Kaart
Düsseldorf-Rath Mitte
Kaart
None
None

Düsseldorf aankomst luchthavens

Dusseldorf
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Düsseldorf
Zoeken naar accommodatie in Düsseldorf

Bus Chemnitz Düsseldorf

De meeste bussen tussen Chemnitz en Düsseldorf zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Düsseldorf varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Düsseldorf rijden.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Chemnitz-Düsseldorf busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Chemnitz Düsseldorf

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Düsseldorf

Treinen Chemnitz Düsseldorf

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Chemnitz naar Düsseldorf reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Chemnitz en Düsseldorf.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Düsseldorf hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Düsseldorf zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Het is aanbevolen om uw treinticket van Chemnitz naar Düsseldorf ten minste een paar weken van tevoren te boeken om de beste prijs te krijgen.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Düsseldorf

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Chemnitz Düsseldorf

Vluchten Chemnitz Düsseldorf

Luchtvaartmaatschappijen Chemnitz Düsseldorf

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Chemnitz Düsseldorf

Carpoolen Chemnitz Düsseldorf

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Chemnitz Düsseldorf contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Chemnitz en Düsseldorf. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Chemnitz Düsseldorf

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Düsseldorf
Chemnitz naar Düsseldorf bus, trein, vlucht, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Chemnitz naar Düsseldorf

Wat te zien en te doen in Düsseldorf?

Het zakendistrict van Düsseldorf staat bekend als de "Medienhafen" en biedt moderne en innovatieve architectuur. De stad heeft ook een rijke modegeschiedenis, met evenementen als de Düsseldorfse modeweek.

Musea zijn er ook genoeg in de stad, waaronder het Kunstmuseum Düsseldorf, met een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunst, en het Heinrich Heine Museum, dat een eerbetoon is aan de Duitse schrijver en dichter Heinrich Heine.

Tot slot mogen bierliefhebbers de kans niet missen om het beroemde Düsseldorfse Altbier, een lokaal donker bier, te proeven tijdens hun bezoek aan een van de vele bars in de stad.

Zoek naar tickets voor Chemnitz Düsseldorf
Zoeken naar accommodatie in Düsseldorf

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd