Aanbevolen route
Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Wuppertal met bus, carpooling
Wuppertal
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Chemnitz
Reizen met de carpooling, bus naar Siegen
Siegen
Reizen met de bus, carpooling naar Wuppertal
Wuppertal
Prijzen zoeken
Chemnitz
Reizen met de carpooling, bus naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Wuppertal
Wuppertal
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Wuppertal?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Wuppertal te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Wuppertal te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Wuppertal, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (FlixBus, Blablacar of Deutsche Bahn) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Wuppertal, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Wuppertal reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Wuppertal heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Wuppertal

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Wuppertal, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Wuppertal per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Wuppertal ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Chemnitz Wuppertal

Carpoolen tussen Chemnitz en Wuppertal is perfect als u in goed gezelschap naar Wuppertal wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Wuppertal kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Wuppertal te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Wuppertal

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Wuppertal
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
406 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Chemnitz Wuppertal
Zoeken naar accommodatie in Wuppertal
Plan uw reis van Chemnitz naar Wuppertal gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Wuppertal gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Wuppertal vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals FlixBus, Blablacar of Deutsche Bahn om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Wuppertal met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Wuppertal

Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Wuppertal?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Chemnitz en Wuppertal is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Chemnitz Wuppertal. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Wuppertal?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Wuppertal zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Chemnitz en Wuppertal kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Wuppertal?
Bereikbaarheid Treinstations in Chemnitz of Wuppertal liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Kosten Treintickets Chemnitz-Wuppertal kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Wuppertal?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Wuppertal aankomst busstations

Wuppertal
Kaart

Wuppertal Aankomst Stations

Wuppertal Hbf
Kaart
Wuppertal-Vohwinkel
Kaart
Wuppertal Zoologischer Garten
Kaart
Wuppertal-Sonnborn
Kaart
Wuppertal-Steinbeck
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Wuppertal
Zoeken naar accommodatie in Wuppertal

Bus Chemnitz Wuppertal

De frequentie van vertrekken naar Chemnitz vanuit Wuppertal varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Wuppertal, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Wuppertal varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Wuppertal rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Chemnitz-Wuppertal varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Chemnitz naar Wuppertal op Vivanoda.

Busmaatschappijen Chemnitz Wuppertal

FlixBus
FlixBus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Wuppertal

Treinen Chemnitz Wuppertal

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Chemnitz naar Wuppertal reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Wuppertal hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Wuppertal zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Chemnitz naar Wuppertal reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Chemnitz en Wuppertal.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Wuppertal

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Zoek naar treintickets Chemnitz Wuppertal

Carpoolen Chemnitz Wuppertal

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Chemnitz naar Wuppertal zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Chemnitz naar Wuppertal, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt beschouwd als een milieuvriendelijkere optie dan andere vervoerswijzen, omdat het de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder auto's op de weg zijn. Dit hangt echter af van het aantal mensen dat hetzelfde voertuig deelt en het brandstofverbruik van het voertuig.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Chemnitz en Wuppertal. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Chemnitz Wuppertal

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Wuppertal

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd