Aanbevolen route
Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Karlsruhe met bus, carpooling
Karlsruhe
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Chemnitz
Reizen met de trein, carpooling, bus naar Zwickau
Zwickau
Reizen met de bus, carpooling naar Karlsruhe
Karlsruhe
Prijzen zoeken
Chemnitz
Reizen met de bus, carpooling naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Karlsruhe
Karlsruhe
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Karlsruhe?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Karlsruhe te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Karlsruhe te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Karlsruhe, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of Hellö) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Karlsruhe, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Karlsruhe reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Karlsruhe heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Karlsruhe

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Karlsruhe, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Karlsruhe per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Karlsruhe ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Chemnitz Karlsruhe

Carpoolen tussen Chemnitz en Karlsruhe is perfect als u in goed gezelschap naar Karlsruhe wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Karlsruhe kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Karlsruhe te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Karlsruhe

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Karlsruhe
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
382 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Chemnitz Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe
Plan uw reis van Chemnitz naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Karlsruhe gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Karlsruhe vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of Hellö om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Karlsruhe met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Karlsruhe

Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Karlsruhe?
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Chemnitz en Karlsruhe is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Chemnitz Karlsruhe. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Karlsruhe?
Bereikbaarheid Treinstations in Chemnitz of Karlsruhe liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Flexibiliteit De treintijden van Chemnitz Karlsruhe kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Karlsruhe?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Karlsruhe zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Chemnitz naar Karlsruhe zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Karlsruhe om de afstand van 382 km af te leggen.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Karlsruhe?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Vertrekstations in Chemnitz

Chemnitz Hbf
Kaart

Karlsruhe aankomst busstations

Karlsruhe
Kaart
Karlsruhe
Kaart

Karlsruhe Aankomst Stations

Karlsruhe Hbf
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Karlsruhe
Zoeken naar accommodatie in Karlsruhe

Bus Chemnitz Karlsruhe

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Chemnitz-Karlsruhe. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Karlsruhe varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Karlsruhe rijden.

De frequentie van vertrekken naar Chemnitz vanuit Karlsruhe varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Karlsruhe, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Chemnitz Karlsruhe

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Karlsruhe

Treinen Chemnitz Karlsruhe

Treinen tussen Chemnitz en Karlsruhe zijn uitgerust met stopcontacten en gratis WiFi voor passagiers. In de meeste wagons zijn stopcontacten beschikbaar, terwijl de Wi-Fi-verbinding in sommige gebieden onstabiel kan zijn.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Karlsruhe hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Karlsruhe zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Chemnitz naar Karlsruhe kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Karlsruhe

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Chemnitz Karlsruhe

Carpoolen Chemnitz Karlsruhe

De duur van een carpool reis tussen Chemnitz en Karlsruhe is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Chemnitz naar Karlsruhe zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Chemnitz naar Karlsruhe, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Chemnitz en Karlsruhe. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Carpool platform Chemnitz Karlsruhe

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Karlsruhe

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd