Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Berlijn met carpooling, bus, trein
Berlijn
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Berlijn?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Berlijn te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Berlijn te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Berlijn, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus of Hellö) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Berlijn, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Berlijn reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Berlijn heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Berlijn

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Berlijn, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Berlijn per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Berlijn ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Chemnitz Berlijn

Carpoolen tussen Chemnitz en Berlijn is perfect als u in goed gezelschap naar Berlijn wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Berlijn kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Berlijn te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Berlijn

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Berlijn
Duitsland
Berlijn
Afstand
191 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, bus en trein
Zoek naar tickets voor Chemnitz Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn
Plan uw reis van Chemnitz naar Berlijn gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Berlijn gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Berlijn vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus, ADAC PostBus of Hellö om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Berlijn met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Berlijn

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Berlijn?
Milieuvriendelijk De trein Chemnitz-Berlijn wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Comfort Treinen tussen Chemnitz en Berlijn bieden over het algemeen meer beenruimte en extra comfort voor passagiers.
Kosten Treintickets Chemnitz-Berlijn kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Chemnitz Berlijn kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Berlijn?
Flexibel Carpoolen van Chemnitz naar Berlijn is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Vriendelijkheid Carpoolen tussen Chemnitz en Berlijn is vaak prettiger en vriendelijker dan andere vervoerswijzen, vooral als u de reis deelt met leuke mensen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Betrouwbaarheid U moet vertrouwen op de punctualiteit en betrouwbaarheid van de chauffeur voor uw reis Chemnitz Berlijn. Ze zijn niet altijd op tijd.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Berlijn?
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Chemnitz en Berlijn, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Berlijn zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Chemnitz en Berlijn kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Chemnitz naar Berlijn zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Berlijn om de afstand van 191 km af te leggen.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Berlijn?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Vertrekstations in Chemnitz

Chemnitz Hbf
Kaart

Berlijn aankomst busstations

Berlin Südkreuz
Kaart
Berlin SXF
Kaart
Berlin central bus station
Kaart
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart
Berlin Alexanderplatz
Kaart
Berlin, U-Bahnhof Alt-Tegel, Karolinenstraße
Kaart
Berlin, Am Ostbahnhof (InterCityHotel)
Kaart
Berlin Alt-Tegel
Kaart
Berlin Zoo
Kaart

Berlijn Aankomst Stations

Berlin Hauptbahnhof
Kaart
Berlin Ostbahnhof
Kaart
Berlin-Schönefeld Flughafen
Kaart
Berlin-Spandau
Kaart
Berlin Südkreuz
Kaart
Berlin-Gesundbrunnen
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn

Bus Chemnitz Berlijn

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Chemnitz-Berlijn varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Chemnitz naar Berlijn op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Berlijn varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Berlijn rijden.

Bij de meeste vervoerders kunt u online stoelen reserveren voor een bus Chemnitz-Berlijn. Vaak zijn er kosten aan verbonden.

De frequentie van vertrekken naar Chemnitz vanuit Berlijn varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Berlijn, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Chemnitz Berlijn

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Hellö
Hellö
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Berlijn

Treinen Chemnitz Berlijn

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Chemnitz en Berlijn te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Berlijn hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Berlijn zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Chemnitz naar Berlijn. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treintickets van Chemnitz naar Berlijn kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Berlijn

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Chemnitz Berlijn

Carpoolen Chemnitz Berlijn

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Chemnitz en Berlijn. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Chemnitz naar Berlijn zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Chemnitz naar Berlijn, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Carpool chauffeurs hebben vaak beperkingen voor grote bagage vanwege de beperkte ruimte in het voertuig. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan uw reis naar Chemnitz Berlijn contact op te nemen met de chauffeur om deze zaken te bespreken.

De duur van een carpool reis tussen Chemnitz en Berlijn is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpool platform Chemnitz Berlijn

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Berlijn
Chemnitz naar Berlijn bus, trein, carpooling - Tickets en prijzen

Toeristische gids voor de reis van Chemnitz naar Berlijn

Wat te zien en te doen in Berlijn?

De Berlijnse Muur is een van de beroemdste symbolen van de stad, en een bezoek aan Checkpoint Charlie is een must voor elke reiziger. Het Berlijnse Muurmuseum is ook een aanrader om meer te weten te komen over de tumultueuze geschiedenis van de stad.

Het Pergamon Museum herbergt collecties oude kunst en architectuur, waaronder de beroemde Ishtar Poort van Babylon. Het Jewish Museum Berlin is een ander belangrijk museum om meer te weten te komen over de Joodse geschiedenis van de stad.

De Brandenburger Tor is een van de meest iconische monumenten van Berlijn, en een bezoek aan de Reichstag, het Duitse parlement, biedt een adembenemend uitzicht over de stad.

Berlijn heeft ook een levendige kunstscene, met vele hedendaagse en straatkunstgalerijen, en talrijke muziekfestivals.

Zoek naar tickets voor Chemnitz Berlijn
Zoeken naar accommodatie in Berlijn

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd