Aanbevolen route
Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Stuttgart met bus, carpooling
Stuttgart
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Chemnitz
Reizen met de bus, carpooling naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de vlucht, trein, bus, carpooling naar Stuttgart
Stuttgart
Prijzen zoeken
Chemnitz
Reizen met de bus, carpooling naar Tubingen
Tubingen
Reizen met de bus, trein, carpooling naar Stuttgart
Stuttgart
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Stuttgart?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Stuttgart te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Stuttgart te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Stuttgart, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of DeinBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Stuttgart, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Stuttgart reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Stuttgart heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Stuttgart

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Stuttgart, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Stuttgart per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Stuttgart ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Vluchten Chemnitz Stuttgart

Dagelijks zijn er veel vluchten tussen Chemnitz en Stuttgart, een snelle en handige optie voor reizigers. Als u haast heeft, is vliegen de snelste manier om in recordtijd in Stuttgart te komen.

Carpoolen Chemnitz Stuttgart

Carpoolen tussen Chemnitz en Stuttgart is perfect als u in goed gezelschap naar Stuttgart wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Stuttgart kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Stuttgart te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Stuttgart

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Stuttgart
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
353 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met bus en carpooling
Zoek naar tickets voor Chemnitz Stuttgart
Zoeken naar accommodatie in Stuttgart
Plan uw reis van Chemnitz naar Stuttgart gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Stuttgart gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Stuttgart vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, FlixBus of DeinBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Stuttgart met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Stuttgart

Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Stuttgart?
Milieuvriendelijk De trein Chemnitz-Stuttgart wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Kosten Treintickets Chemnitz-Stuttgart kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Stuttgart?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Stuttgart zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Comfort Bussen tussen Chemnitz en Stuttgart kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Voordelen en nadelen van vliegen van Chemnitz naar Stuttgart?
Snelheid Vliegen tussen Chemnitz en Stuttgart is de snelste manier om de 353 km tussen Chemnitz en Stuttgart af te leggen.
Nadelen voor het milieu Vluchten naar Chemnitz Stuttgart hebben een negatief effect op het milieu vanwege de uitstoot van broeikasgassen, aangezien vliegen een van de meest vervuilende vervoerswijzen is.
Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Stuttgart?
Flexibel Carpoolen van Chemnitz naar Stuttgart is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Stuttgart?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Stuttgart aankomst busstations

Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Airport
Kaart
Stuttgart Obertürkheim
Kaart
Stuttgart-Vaihingen
Kaart

Stuttgart Aankomst Stations

Stuttgart Hbf
Kaart
Stuttgart-Bad Cannstatt
Kaart

Stuttgart aankomst luchthavens

Echterdingen
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Stuttgart
Zoeken naar accommodatie in Stuttgart

Bus Chemnitz Stuttgart

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Chemnitz-Stuttgart varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Chemnitz naar Stuttgart op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Stuttgart varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Stuttgart rijden.

Passagiers mogen over het algemeen bagage meenemen in de bus Chemnitz-Stuttgart, maar het is belangrijk om het gewicht en de afmetingen te controleren bij de vervoerder. Ook het aantal stuks bagage is vaak beperkt.

Busmaatschappijen Chemnitz Stuttgart

FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Stuttgart

Treinen Chemnitz Stuttgart

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Chemnitz naar Stuttgart reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Chemnitz en Stuttgart.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Stuttgart hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Stuttgart zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Treintickets van Chemnitz naar Stuttgart kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Stuttgart

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
Zoek naar treintickets Chemnitz Stuttgart

Vluchten Chemnitz Stuttgart

Luchtvaartmaatschappijen Chemnitz Stuttgart

Lufthansa
Lufthansa
Zoek naar vluchten Chemnitz Stuttgart

Carpoolen Chemnitz Stuttgart

De duur van een carpool reis tussen Chemnitz en Stuttgart is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

De gemiddelde kosten van een carpoolreis van Chemnitz naar Stuttgart zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de tijd van het jaar, vraag en aanbod en het gebruikte carpoolplatform. Om een zeer nauwkeurige schatting te krijgen van de prijs en beschikbaarheid van een carpool reis van Chemnitz naar Stuttgart, start een zoekopdracht op Vivanoda door uw reisdata in te voeren.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Chemnitz Stuttgart

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Stuttgart

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd