Aanbevolen route
Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Mannheim met carpooling, bus
Mannheim
Prijzen zoeken
Alternatieve routes
Chemnitz
Reizen met de bus, carpooling naar Frankfurt am Main
Frankfurt am Main
Reizen met de trein, bus, carpooling naar Mannheim
Mannheim
Prijzen zoeken
Chemnitz
Reizen met de carpooling, bus naar Jena
Jena
Reizen met de bus, carpooling naar Mannheim
Mannheim
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Mannheim?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Mannheim te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Mannheim te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Mannheim, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, SNCF, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Mannheim, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Mannheim reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Mannheim heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Mannheim

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Mannheim, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Mannheim per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Mannheim ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Chemnitz Mannheim

Carpoolen tussen Chemnitz en Mannheim is perfect als u in goed gezelschap naar Mannheim wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Mannheim kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Mannheim te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Mannheim

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Mannheim
Duitsland
Baden-Württemberg
Afstand
350 km
Directe verbinding
Geen directe verbinding met een vervoermiddel
Zoek naar tickets voor Chemnitz Mannheim
Zoeken naar accommodatie in Mannheim
Plan uw reis van Chemnitz naar Mannheim gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Mannheim gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Mannheim vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, SNCF, FlixTrain, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Mannheim met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Mannheim

Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Mannheim?
Flexibel Carpoolen van Chemnitz naar Mannheim is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Mannheim?
Milieuvriendelijk De trein Chemnitz-Mannheim wordt beschouwd als een milieuvriendelijker vervoermiddel dan alleen vliegen of rijden.
Flexibiliteit De treintijden van Chemnitz Mannheim kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Mannheim?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Mannheim zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Reistijd Bussen van Chemnitz naar Mannheim zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Mannheim om de afstand van 350 km af te leggen.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Mannheim?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Mannheim aankomst busstations

Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kaart

Mannheim Aankomst Stations

Mannheim Hbf
Kaart
Mannheim-Friedrichsfeld
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Mannheim
Zoeken naar accommodatie in Mannheim

Bus Chemnitz Mannheim

De meeste bussen tussen Chemnitz en Mannheim zijn nieuw en hebben meestal stopcontacten aan boord om apparaten op te laden, maar dit kan per vervoerder verschillen.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Mannheim varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Mannheim rijden.

De frequentie van vertrekken naar Chemnitz vanuit Mannheim varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Mannheim, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

Busmaatschappijen Chemnitz Mannheim

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Mannheim

Treinen Chemnitz Mannheim

Om de beste aanbiedingen voor treintickets tussen Chemnitz en Mannheim te krijgen, is het aan te raden vooraf te boeken, flexibel met de dienstregeling om te gaan en de ticketprijzen met Vivanoda te vergelijken.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Mannheim hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Mannheim zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er zijn kortingen voor kinderen, studenten en senioren die met de trein van Chemnitz naar Mannheim reizen, die variëren afhankelijk van het type ticket en de leeftijd van de persoon. Wanneer u uw leeftijd invult in uw zoekopdracht bij Vivanoda, wordt bij de getoonde prijzen rekening gehouden met eventuele leeftijdskortingen.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Mannheim

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SNCF
SNCF
FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Zoek naar treintickets Chemnitz Mannheim

Carpoolen Chemnitz Mannheim

De duur van een carpool reis tussen Chemnitz en Mannheim is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Chemnitz en Mannheim. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Carpool platform Chemnitz Mannheim

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Mannheim

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd