Chemnitz
Rechtstreekse reis naar Bielefeld met carpooling, trein, bus
Bielefeld
Prijzen zoeken

Hoe komt u van Chemnitz naar Bielefeld?

Bent u van plan om van Chemnitz naar Bielefeld te reizen en bent u op zoek naar de beste vervoersmogelijkheden voor uw reis? Wij weten dat het vaak moeilijk is om de beste manier te kiezen om van Chemnitz naar Bielefeld te reizen, of het nu om de prijs, tijd of gemak gaat. Vivanoda helpt u bij het vinden van alle vervoersoplossingen voor reizen tussen Chemnitz en Bielefeld, of het nu per vliegtuig, trein, bus of carpool is.

Met gedetailleerde informatie over elke vervoerswijze en over de vervoersmaatschappijen (Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus) kunt u gemakkelijk tarieven, dienstregelingen en reistijden vergelijken, om zo de optie te kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Of u nu een budgetreiziger bent of op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om te reizen tussen Chemnitz en Bielefeld, wij hebben alle informatie die u nodig heeft om een onvergetelijke Chemnitz Bielefeld reis te plannen.

Voor uw reis van Chemnitz naar Bielefeld heeft u verschillende vervoersmogelijkheden

Bus van Chemnitz naar Bielefeld

Bussen zijn vaak de voordeligste keuze voor reizen van Chemnitz naar Bielefeld, met directe reismogelijkheden of met tussenstops.

Chemnitz Bielefeld per trein

Als u graag milieuvriendelijker en voordeliger reist, is de trein Chemnitz Bielefeld ideaal en voldoet aan uw verwachtingen.

Carpoolen Chemnitz Bielefeld

Carpoolen tussen Chemnitz en Bielefeld is perfect als u in goed gezelschap naar Bielefeld wilt reizen en de vervoerskosten wilt beperken. Maar de flexibiliteit met betrekking tot dienstregelingen en opstapplaatsen in Chemnitz of Bielefeld kan beperkt zijn.

Welke optie u ook kiest, onze prijsvergelijker helpt u de meest geschikte vervoersoptie van Chemnitz naar Bielefeld te vinden voor uw behoeften en budget.

Reisinformatie voor Chemnitz Bielefeld

Stad van vertrek
Chemnitz
Duitsland
Saksen
Stad van bestemming
Bielefeld
Duitsland
Noord-Rijnland-Westfalen
Afstand
332 km
Directe verbinding
Ja, directe verbinding met carpooling, trein en bus
Zoek naar tickets voor Chemnitz Bielefeld
Zoeken naar accommodatie in Bielefeld
Plan uw reis van Chemnitz naar Bielefeld gemakkelijk met Vivanoda

Plan uw reis van Chemnitz naar Bielefeld gemakkelijk met Vivanoda

Met Vivanoda kunt u eenvoudig alle beschikbare vervoersmiddelen vergelijken, zoals vluchten, treinen, bussen en carpoolen, op basis van uw voorkeuren en budget. U kunt de resultaten ook filteren op prijs, reistijd, dienstregeling en comfortopties. Dankzij het gebruiksgemak en de duidelijkheid kunt u met Vivanoda in een paar klikken de tickets tussen Chemnitz en Bielefeld vinden die het beste bij uw wensen passen. Vivanoda toont ook alle speciale aanbiedingen en promoties van verschillende luchtvaartmaatschappijen zoals Deutsche Bahn, FlixTrain, EuroBahn, FlixBus of ADAC PostBus om u te helpen besparen op uw tickets. Aarzel dus niet en gebruik Vivanoda nu om uw reis tussen Chemnitz en Bielefeld met een gerust hart voor te bereiden!

Vergelijking van de vervoerswijzen tussen Chemnitz en Bielefeld

Voordelen en nadelen van carpoolen van Chemnitz naar Bielefeld?
Flexibel Carpoolen van Chemnitz naar Bielefeld is vaak flexibeler dan andere vervoersmiddelen.
Voordelig Carpoolen van Chemnitz naar Bielefeld is vaak de voordeligste manier van reizen.
Onveilig gevoel Het kan gebeuren dat u zich onveilig voelt bij de chauffeur in de auto, door zijn of haar houding of rijstijl.
Beschikbaarheid Beschikbaarheid vinden voor een carpool van Chemnitz naar Bielefeld kan lastig zijn, zeker als u vooruit plant. De meeste carpools zijn pas enkele dagen of weken voor vertrek beschikbaar.
Voordelen en nadelen van reizen per trein van Chemnitz naar Bielefeld?
Bereikbaarheid Treinstations in Chemnitz of Bielefeld liggen in het centrum van de stad, waardoor u gemakkelijk andere vervoersmiddelen kunt gebruiken om het stadscentrum te bereiken.
Landschappen Treinen tussen Chemnitz en Bielefeld bieden vaak een adembenemend landschap tijdens de reis.
Kosten Treintickets Chemnitz-Bielefeld kunnen duurder zijn dan bus- of carpooltickets, vooral bij hogesnelheidstreinen.
Flexibiliteit De treintijden van Chemnitz Bielefeld kunnen beperkt zijn en het kan moeilijker zijn om over te stappen als dat nodig is.
Voordelen en nadelen van reizen per bus van Chemnitz naar Bielefeld?
Diensten aan boord Moderne bussen tussen Chemnitz en Bielefeld zijn meestal uitgerust met comfortabele stoelen, airconditioning, gratis WiFi, stopcontacten en toiletten.
Flexibiliteit Busmaatschappijen bieden verschillende dienstregelingen voor reizen tussen Chemnitz en Bielefeld, wat handig kan zijn als u specifieke tijdsbeperkingen heeft.
Comfort Bussen tussen Chemnitz en Bielefeld kunnen minder comfortabel zijn dan treinen, vanwege de beperkte beenruimte en de kwaliteit van de vering.
Reistijd Bussen van Chemnitz naar Bielefeld zijn meestal veel langzamer dan treinen naar Bielefeld om de afstand van 332 km af te leggen.

Waar beginnen in Chemnitz? Waar kom ik aan in Bielefeld?

Chemnitz vertrek busstations

Chemnitz
Kaart

Vertrekstations in Chemnitz

Chemnitz Hbf
Kaart

Bielefeld aankomst busstations

Bielefeld
Kaart

Bielefeld Aankomst Stations

Bielefeld Hbf
Kaart
Bielefeld-Senne
Kaart
Zoek naar tickets voor Chemnitz Bielefeld
Zoeken naar accommodatie in Bielefeld

Bus Chemnitz Bielefeld

De frequentie van vertrekken naar Chemnitz vanuit Bielefeld varieert afhankelijk van de vervoerder, de tijdsperiode en de dag van de week. Voor een compleet overzicht van alle busvertrekken naar Bielefeld, geeft u uw vertrekdatum op en zoekt u op Vivanoda.

De duur van de busreis tussen Chemnitz en Bielefeld varieert meestal, afhankelijk van de verkeersomstandigheden en eventuele stops onderweg. Op Vivanoda ziet u in real time alle bussen die voor uw reisdatum naar Bielefeld rijden.

De gemiddelde prijs van een busticket voor het traject Chemnitz-Bielefeld varieert afhankelijk van de vervoerder en het moment van boeken. Op bepaalde drukke data kunnen de prijzen verdubbelen! Vergelijk alle busprijzen van Chemnitz naar Bielefeld op Vivanoda.

Het annulerings- en wijzigingsbeleid kan per busmaatschappij verschillen, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren wanneer u boekt. In de meeste gevallen brengt het annuleren of wijzigen van uw Chemnitz-Bielefeld busticket extra kosten met zich mee.

Busmaatschappijen Chemnitz Bielefeld

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Zoek naar buskaartjes Chemnitz Bielefeld

Treinen Chemnitz Bielefeld

Treintickets van Chemnitz naar Bielefeld kunnen worden gerestitueerd of omgewisseld, maar zijn meestal duurder. De goedkoopste tickets zijn niet restitueerbaar en niet omwisselbaar.

De gemiddelde reistijd van Chemnitz naar Bielefeld hangt af van het type trein dat u neemt. Regionale of intercity treinen naar Bielefeld zijn langzamer dan hogesnelheidstreinen. Vergelijk de duur van alle reizen door een prijsonderzoek te doen op Vivanoda.

Er kan een prijsverschil zijn afhankelijk van het tijdstip waarop u met de trein van Chemnitz naar Bielefeld reist. Tickets gekocht tijdens daluren zijn goedkoper dan tickets gekocht tijdens piekuren. Voor een gedetailleerd overzicht van alle prijzen vergelijkt Vivanoda alle vervoerswijzen tussen Chemnitz en Bielefeld.

Passagiers kunnen natuurlijk bagage meenemen in de trein van Chemnitz naar Bielefeld. Er is geen gewichtslimiet, maar sommige spoorwegmaatschappijen beperken de hoeveelheid bagage die u mag meenemen en vragen een toeslag. Anderzijds moet de grootte van de bagage redelijk zijn, aangezien de ruimte in de trein vaak beperkt is.

Treinmaatschappijen van Chemnitz naar Bielefeld

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
EuroBahn
EuroBahn
NordWestBahn
NordWestBahn
Zoek naar treintickets Chemnitz Bielefeld

Carpoolen Chemnitz Bielefeld

De duur van een carpool reis tussen Chemnitz en Bielefeld is mede afhankelijk van de verkeersomstandigheden en de route die de chauffeur neemt. Door nu een prijsonderzoek te starten op Vivanoda, krijgt u de geschatte tijd voor elke beschikbare carpoolaanbieding.

Carpoolen wordt over het algemeen beschouwd als een veilige optie voor reizen tussen Chemnitz en Bielefeld. Het is echter belangrijk om de recensies en beoordelingen van chauffeurs te controleren voordat u een reis boekt. Het is ook aan te raden om uw persoonlijke gegevens alleen te delen met mensen die u vertrouwt.

Het is mogelijk om op het laatste moment een carpool te boeken, maar dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van chauffeurs en de vraag naar de reis. Het is aan te raden om uw carpool vooraf te boeken om uw reis te garanderen.

Op Vivanoda, ons platform voor het vergelijken van vervoersmiddelen tussen Chemnitz en Bielefeld, hebt u toegang tot alle beschikbare carpoolaanbiedingen met prijs, geschatte duur en ophaallocaties.

Carpool platform Chemnitz Bielefeld

Blablacar
Blablacar
Carpoolen Chemnitz Bielefeld

Zoekfilters

Wijze van vervoer
Tijdstip van vertrek
Aankomsttijd