Reizen van Vilnius naar Eindhoven

Plan uw reis van Vilnius naar Eindhoven in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

3 opties om van Vilnius naar Eindhoven in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Vilnius
Eindhoven
  • Krijg tarieven
2
Vilnius
Amsterdam
Eindhoven
/
/
  • Krijg tarieven
3
Vilnius
Dortmund
Eindhoven
/
  • Krijg tarieven

Reizen Vilnius Eindhoven

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1367 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Vilnius naar Eindhoven?

We bieden 3 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Vilnius Eindhoven trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Vilnius Eindhoven door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Vilnius en Eindhoven op een kaart evenals de route Vilnius Eindhoven en de verschillende verbindingspunten (Eindhoven Station, Eindhoven Bus Station, Eindhoven Airport, Vilnius Airport) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Eindhoven

Alle vervoerswijzen Vilnius Eindhoven

Voor een reis van Vilnius (Litouwen) naar Eindhoven (Nederland) met een afstand van 1367 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Directe vlucht Vilnius> Eindhoven is de snelste manier om uw bestemming te bereiken.
Verlaat Vilnius aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Vilnius afgelegen VNO 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Eindhoven (Eindhoven Airport, IATA-code: EIN) geëxploiteerd door Wizzair.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Vilnius naar Eindhoven te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Eindhoven en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 3500 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Eindhoven vertrekken vanaf het Schiphol-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Eindhoven zal zijn op Eindhoven Station (0.7 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Vilnius Eindhoven te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Amsterdam-Eindhoven.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Eindhoven (0.7 km vanaf Eindhoven, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Eindhoven op tijd op het Amsterdam Radarweg 1043-busstation (op de 4 km de Amsterdam) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Dortmund-Eindhoven kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)