Reizen van Vilnius naar Rotterdam

Plan uw reis van Vilnius naar Rotterdam in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Vilnius naar Rotterdam in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Vilnius
Amsterdam
Rotterdam
/
/
  • Krijg tarieven
2
Vilnius
Bremen
Rotterdam
/
  • Krijg tarieven

Reizen Vilnius Rotterdam

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand1411 km
Directe lijnNee

Hoe is het mogelijk om vanaf te gaan Vilnius naar Rotterdam ?

Je plant een reis vanaf Vilnius naar Rotterdam en net als veel reizigers bent u op zoek naar de beste en goedkoopste vervoerswijze om tussen te reizen Vilnius Rotterdam? Bladeren door verschillende websites om eenvoudige informatie te krijgen en uw reis te boeken is altijd erg vervelend.

Dankzij uw multimodale zoekmachine Vivanoda, vindt u op dezelfde site alle tarieven voor bussen, carpoolen, treinen en vluchten te bereiken Rotterdam. Vul de datum van uw reis in Rotterdam en Vivanoda toont alle transportaanbiedingen. Gebruik de beschikbare filters en sorteeropties om uw zoekopdracht te verfijnen volgens uw voorkeuren.

Om van te reizen Vilnius, vluchten, treinen, carpoolen of bussen van Nederlandse Spoorwegen NS, Ryanair, Air Baltic, Blablacar, FlixBus en Air Lituanica zal je dragen Rotterdam.

Alle vervoerswijzen Vilnius Rotterdam

Voor een reis van Vilnius (Litouwen) naar Rotterdam (Nederland) met een afstand van 1411 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Vilnius naar Rotterdam kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenVilnius-Amsterdam doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Vilnius aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Vilnius afgelegen VNO 6 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Amsterdam (Amsterdam-Schiphol Airport, IATA-code: AMS) geëxploiteerd door Air Lituanica of Air Baltic.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Vilnius naar Rotterdam te gaan zonder verandering. Je kunt de trein nemenAmsterdam-Rotterdam en gebruik vliegtuig om je eindbestemming te bereiken.
De treinen Intercity 12600 van Nederlandse Spoorwegen NS naar Rotterdam vertrekken vanaf het Schiphol-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Rotterdam zal zijn op Rotterdam Centraal Station (0.3 km vanuit het centrum).
Hoewel het niet mogelijk is om alleen met de bus naar Vilnius Rotterdam te reizen, zijn er andere vervoerswijzen (vliegtuig) die de reis zal voltooien Bremen-Rotterdam.
Je gaat aan boord van een bus naar Bremen. De bus brengt je naar het busstation Rotterdam (0.2 km vanaf Rotterdam, Nederland). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Rotterdam op tijd op het Bremen-busstation (op de 0.8 km de Bremen) verschijnt.
Blablacar is het belangrijkste carpoolplatform in Europa waar chauffeurs werken Bremen-Rotterdam kan je als passagier meenemen en je zult combineren met een reis in vliegtuig om de hele reis te dekken.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)