Reizen van Amsterdam naar Basel

Plan uw reis van Amsterdam naar Basel in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

5 opties om van Amsterdam naar Basel in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

 • Selecteer de route van uw keuze
 • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Basel
/
/
/
 • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Zurich
Basel
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
3
Amsterdam
Brussel
Basel
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
4
Amsterdam
Dusseldorf
Basel
/
/
/
/
/
 • Krijg tarieven
5
Amsterdam
Stuttgart
Basel
/
/
/
/
 • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Basel

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand568 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Basel?

We bieden 5 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Basel trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
 • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
 • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Basel door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
 • Lokaliseer steden van Amsterdam en Basel op een kaart evenals de route Amsterdam Basel en de verschillende verbindingspunten (Basel Bad Bf Station, Basel SBB Station, Basel Bahnhof Bus Station, EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg Airport, Amsterdam Centraal Station, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
 • Zoek naar een hotel in Basel

Alle vervoerswijzen Amsterdam Basel

Lees meer informatie over elk vervoermiddel:

Goedkope vluchten vanaf Amsterdam naar Basel

Om u te helpen goedkopere vluchten te vinden om naar te vliegen Basel, we wilden je een paar adviezen geven:

 • Het wordt ten zeerste aanbevolen om uw te boeken Amsterdam Basel vlucht enkele weken (of zelfs maanden) van tevoren. Meestal is dit de belangrijkste regel voor opbrengstbeheer: de goedkoopste prijs is lang voor vertrek beschikbaar (dit is gericht op vrijetijdsklanten die gewend zijn vroeg te boeken).
 • Het is vaak goedkoper om te vliegen Amsterdam-Basel route op verbonden vluchten.

Luchthaven van vertrek over Amsterdam

 • AMS Amsterdam-Schiphol

Aankomst luchthaven in Basel

 • BSL EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg

Van welke luchtvaartmaatschappijen vliegen Amsterdam naar Basel ?

Deze vlucht wordt gepland door slechts één luchtvaartmaatschappij: Easyjet.
Easyjet Amsterdam Basel

Carpool van Amsterdam naar Basel

Rijden is een nieuwe manier van reizen waarmee mensen kunnen delen Amsterdam-Basel autoritten met anderen. Dit helpt de reiskosten voor zowel de bestuurder als de passagier te verlagen en vermindert ook de impact op het milieu.

trein Amsterdam naar Basel

is Amsterdam verbonden met Basel met een directe trein?

Inderdaad, de steden van Basel en Amsterdam zijn verbonden met een directe treinverbinding. Het schema kan gedurende de week variëren en rechtstreekse treinen kunnen alleen op bepaalde dagen rijden. Om de goedkoopste te vinden Amsterdam-Basel treinkaartje, wij adviseren u om een zoekopdracht op Vivanoda te starten met uw reisdatums.

Nachttrein Amsterdam Basel

In plaats van aan te komen Basel 's nachts en betaal een hotelkamer, vertrek liever Amsterdam in de avond met het comfort van een slaaptrein uitgerust met ligplaatsen.

Hogesnelheidstrein Amsterdam Basel

Reizend met een snelheid tussen 200 km / u tot 350 km / u, zijn die treinen de snelste oplossing om van te vertrekken Amsterdam naar Basel met de trein.

Intercitytrein Amsterdam Basel

Het treinstation tussen Amsterdam en Basel worden bediend door intercitytreinen die sneller zijn dan regionale treinen.

Amsterdam Basel treinbedrijven

Er is slechts één spoorwegmaatschappij voor deze reis: Deutsche Bahn.
Deutsche Bahn Amsterdam Basel

Treinstations voor vertrek in Amsterdam

 • Amsterdam Centraal

Treinstations in Basel

 • Basel SBB
 • Basel Bad Bf

Amsterdam naar Basel bus

Deze busroute wordt uitgevoerd zonder wijziging tussen Amsterdam naar Basel

Met de bus vanuit Amsterdam naar Basel is misschien niet zo duidelijk voor u. Om je aan te moedigen om de bus naar te nemen Basel, hier zijn enkele argumenten die u zullen overtuigen.

 • Onverslaanbare prijzen! Op deAmsterdam Basel route, busmaatschappijen bieden tarieven die vaak veel lager zijn dan trein- of carpooling.
 • Een wifi-verbinding is beschikbaar voor reizigers in de meeste bussen, wat een belangrijke troef is voor een 568 km reis.
 • Reizen met de bus is milieuvriendelijker dan het gebruik van iemands persoonlijke auto vanwege de modernisering van de busvloten van FlixBus. Het runnen van een bus vereist ook niet het bouwen van andere infrastructuren: de wegAmsterdam Basel is al gebouwd en gedeeld door anderen.

Bus stopt binnen Amsterdam

U moet bij uw aankomen Amsterdam stop tussen 15 minuten en 30 minuten, afhankelijk van de busmaatschappij, vóór de vertrektijd die op uw ticket staat aangegeven. Kijk aan de voorkant om zeker te zijn van de busbestemming, 'Basel'moet worden vermeld. Laat uw ticket vóór het instappen aan de chauffeur zien, leg uw bagage in het ruim en ga vervolgens aan uw stoel zitten.

 • Amsterdam Radarweg 1043
 • Amsterdam
 • Amsterdam Stadionplein

Bus stopt bij aankomst in Basel

Zodra de bus is aangekomen Basel, controleer en verzamel uw bezittingen om niets te vergeten.

 • Basel Bahnhof

Coachbedrijven op de Amsterdam Basel reis

FlixBus is het enige busbedrijf dat de directe buslijn bedient Amsterdam Basel.

FlixBus Amsterdam Basel

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Basel?

Spoorwegmaatschappijen
Deutsche Bahn biedt een regel Amsterdam-Basel met CityNightLine Pegasus-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Basel Bad Bf Station (0.6 km vanuit het centrum)
TGV Lyria beheert de lijn van Zurich naar Basel met TGV Lyria-trein vanuit Zurich HB station naar station Basel SBB ( Zwitserland)
SBB CFF FFS maakt de spoorverbinding Brussel-Basel met InterCity (IC)-trein vanuit Bruxelles-Central Station (0.2 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Basel SBB Station (2.3 km vanuit het centrum)
Eurostar biedt een regel van Amsterdam naar Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Bruxelles-Midi ( België)
Nederlandse Spoorwegen NS beheert de lijn Amsterdam-Utrecht met Intercity 1400-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Utrecht Centraal Station (0.9 km vanuit het centrum)
Thalys maakt de spoorverbinding van Amsterdam naar Brussel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal station naar station Bruxelles-Midi ( België)
Busbedrijven
Busmaatschappij FlixBus biedt busdiensten van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Basel Bahnhof Bus Terminal ( Zwitserland)
Eurolines is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam in het centrum van 3.6 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Nord op ongeveer 1.7 km van het centrum.
De ALSA-busmaatschappij draait van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Stad Luxemburg City, waar de bus je afzet bij het busstation van Luxembourg central (Parking) op ongeveer 1.2 km van het centrum.
Busmaatschappij Eurolines CH biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Zurich Bus Terminal ( Zwitserland)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Easyjet zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Basel (op weg naar EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL Airport)
Lufthansa beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Frankfurt am Main (aankomst op Frankfurt International FRA Airport)
KLM biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Zurich (op weg naar Zurich ZRH Airport)
Germanwings maakt een vlucht vertrekkende van Dusseldorf DUS Airport gelegen op 6.1 km van het centrum van Dusseldorf naar Basel (aankomst op EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg BSL Airport)
Air Serbia zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Pakistan International Airlines beheert de vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Frankfurt am Main (aankomst op Frankfurt International FRA Airport)
Swiss International Airlines biedt een luchtverbinding van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Zurich (op weg naar Zurich ZRH Airport)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Basel (570 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)