Reizen van Amsterdam naar Charleroi

Plan uw reis van Amsterdam naar Charleroi in trein, bus, carpooling, vliegtuig

Uiterlijke reis
(Terugreis)
1
Zoeken  
Reclame

2 opties om van Amsterdam naar Charleroi in te gaan vliegtuig, trein, auto, bus

  • Selecteer de route van uw keuze
  • Voer je reisdata in om de beste deals te vinden die beschikbaar zijn.
1
Amsterdam
Charleroi
  • Krijg tarieven
2
Amsterdam
Brussel
Charleroi
/
/
/
/
/
  • Krijg tarieven

Reizen Amsterdam Charleroi

Wijzen van vervoervliegtuig, carpooling, bus, trein
afstand220 km
Directe lijnJa

Hoe kom je van Amsterdam naar Charleroi?

We bieden 2 routes in trein, bus, carpooling, vliegtuigom je Amsterdam Charleroi trip voor te bereiden. De aangeboden reizen worden geclassificeerd op basis van een prestatie-index (gemeten op basis van het aantal wijzigingen, de geschatte duur, de afstand van een luchthaven tot het centrum van de stad die het bedient ...). U zult in staat zijn om:
  • Sorteer de resultaten op vervoerswijze (trein, bus, carpooling, vliegtuig).
  • Krijg prijzen, tijden en tijdsduur voor de reis Amsterdam Charleroi door te klikken op de knop 'Prijzen controleren' en na het invoeren van de vertrekdatum en het aantal passagiers. Let op: wij streven ernaar om een ​​maximum aan tarieven te verzamelen van de verschillende partner reissites om u op zijn best te informeren, maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Lokaliseer steden van Amsterdam en Charleroi op een kaart evenals de route Amsterdam Charleroi en de verschillende verbindingspunten (Charleroi South Station, Roux Station, Marchienne Au Pont Station, Charleroi Airport Bus Station, Amsterdam-Schiphol Airport, ...) door op de knop 'Details en kaart' te klikken.
  • Zoek naar een hotel in Charleroi

Welke vervoerders reizen tussen Amsterdam en Charleroi?

Spoorwegmaatschappijen
Eurostar biedt een regel Amsterdam-Brussel met -trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
SNCB beheert de lijn van Brussel naar Charleroi met 124-trein vanuit Schaarbeek station naar station Charleroi South ( België)
Thalys maakt de spoorverbinding Amsterdam-Brussel met Thalys-trein vanuit Amsterdam Centraal Station (0.9 km vanuit het stadscentrum) en bij aankomst in Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum)
Carpoolen
Afhankelijk van de gevraagde datum, kan Blablacar aanbiedingen aanbieden om een carpool Amsterdam-Charleroi (221 km)
Luchtvaartmaatschappijen
Air Malta maakt een vlucht vertrekkende van Amsterdam-Schiphol AMS Airport gelegen op 11 km van het centrum van Amsterdam naar Brussel (aankomst op Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Air Serbia zorgt voor een rotatie van Amsterdam-Schiphol AMS Airport (gelegen op 11 km van Amsterdam Center, Nederland) naar Brussel (op weg naar Brussels-Zaventem International BRU Airport)
Busbedrijven
Busmaatschappij Eurolines biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Midi Bus Terminal ( België)
Brussels City Shuttle is de operator waarmee u op de lijn kunt reizen tussen Brussel City (met het busstation Bruxelles-Midi in het centrum van 2 km) en Charleroi City, waar de bus je afzet bij het busstation van Charleroi Airport op ongeveer 6.1 km van het centrum.
De FlixBus-busmaatschappij draait van Amsterdam Radarweg 1043 Bus Terminal in Amsterdam en Bruxelles-Nord Bus Terminal ( België)
Het OUIBUS-netwerk bevat een buslijn tussen Amsterdam City (met het busstation Amsterdam Stadionplein in het centrum van 4 km) en Brussel City, waar de bus je afzet bij het busstation van Bruxelles-Midi op ongeveer 2 km van het centrum.
Busmaatschappij ALSA biedt busdiensten van Amsterdam Bus Terminal in Amsterdam en Rue du Cardinal Mercier Bus Terminal ( België)

Alle vervoerswijzen Amsterdam Charleroi

Voor een reis van Amsterdam (Nederland) naar Charleroi (België) met een afstand van 220 km kunt u lenen 4 vervoerswijzen, mogelijk gecombineerd vliegtuig, carpooling, bus en/of treinen volgens welke de duur van de reis aanzienlijk anders zal zijn.
Op Blablacar zult u waarschijnlijk chauffeurs vinden die hun voertuig delen voor de route Amsterdam-Charleroi.
Het is niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam naar Charleroi te gaan met de trein zonder verandering, maar er rijden treinen over de lijn Amsterdam-Brussel en Brussel-Charleroi zodat je de hele reis alleen met de trein kunt doen.
De treinen Thalys van Eurostar of Thalys naar Brussel vertrekken vanaf het Amsterdam Centraal-treinstation in Amsterdam. Aankomst in Brussel zal zijn op Bruxelles-Midi Station (1.6 km vanuit het centrum).Correspondentie of verandering is vereist in Brussel, waar de trein geëxploiteerd door de SNCB naar Charleroi vertrekt.
Geen enkel busbedrijf geeft u de mogelijkheid om naar Amsterdam-Charleroi te komen zonder van bus te wisselen, u moet de buslijnen nemen Amsterdam-Brussel en Brussel-Charleroi.
Je gaat aan boord van een bus naar Amsterdam. De bus brengt je naar het busstation Bruxelles-Midi (2 km vanaf Brussel, België). Zorg ervoor dat u ten minste 15 minuten vóór het vertrek naar Brussel op tijd op het Amsterdam-busstation (op de 3.6 km de Amsterdam) verschijnt.Neem in Brussel een andere bus die je naar het busstation van Charleroi ( België) zal brengen.
Geen rechtstreekse vlucht, waarmee je vanaf Amsterdam naar Charleroi kunt vliegen. Je kunt de vlucht nemenAmsterdam-Brussel doe dan de rest van de reis in trein.
Verlaat Amsterdam aankomt vroeg genoeg (minstens 2 uur vóór uw vertrek tijd) op de luchthaven in Amsterdam-Schiphol afgelegen AMS 11 km, voor het opnemen van uw bagage voor de vlucht naar Brussel (Brussels-Zaventem International Airport, IATA-code: BRU) geëxploiteerd door Air Malta of Air Serbia.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)